A menyem választás elé akarja állítani, az ő marhasága miatt a fiam, hogy vagy az anyja, , és a tesóját válassza, vagy őt, , és két gyermekét! -normális ez szerintetek? , mert szerintem épp elméjű ember ilyet nem kér a párjától!
Ha nagyon ráakaszkodtok és nem hagyjátok, hogy éljék az életüket és/vagy mindenbe beleszóltok és/vagy minden szabadidejüket velük akarnátok tölteni, akkor teljesen normális a menyed és veletek van a gond.
És ennek semmi köze ahhoz, hogy neki milyen volt a családja.
Én 17 évesen költöztem el anyámtól, mert anyának nem volt nevezhető (apukám kiskoromban meghalt). Majd 21 évesen jöttem össze a későbbi férjemmel.
EZ 12 éve történt. Jelenleg anyósom anyám helyett anyám, nagyon jó a kapcsolatunk.
SZóval lehet, hogy a hiba a te készülékedben van...
Hát, elég egyértelműen megkaptad a választ a kérdésedre -mellesleg csatlakozom is hozzájuk.
"az ő marhasága miatt"
Gondolom továbbra sem mered kiírni, mit is takar a menyed marhasága.....
Én tapasztalatom szerint senki (semmilyen menyecske) nem úgy szakít a férje családjával, hogy egy reggel egyszercsak úgy ébred. Mindig szokott ennek oka lenni 😀.
NA mivan töröltetted nem tetsző válaszomat?!
Tyű, de nagy vagy, félek tőled... szánalmas kis hülye.
választja
ép
3 esetén,nem 3-rom.
börtönben
Két darab vessző felesleges,elég lesz egy is.
Felkiáltójel,és kérdőjel után nem teszünk vesszőt és gondolatjelet.
Így első ránézésre biztos van rá oka,hogy ilyet kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!