Nem vagyok se FIDESZes se Jobbikos se MSZPs se semmilyen párthoz nem kötötődök. De mikor lesz egy normális végre? Mert oké, hogy NAGYON ritkán vannak jó húzásai a FIDESZnek pl a kerítés bár letelepedési kötvénnyel bárki élhet itt de akkor is ez pl jó volt. De azon kívül mindent tönkretesznek, ellopnak, vagy hasonló és csalnak a választással is ahogy csak lehet. Az ellenzékiekről meg csak annyit, hogy megközelíteni sem tudják a FIDESZt választási csalások ide vagy oda szóval ha ez sem jön össze akkor ne akarják az országot vezetni.
Szóval te a kerítést, ami csak látszólag a migránsok távoltartására ment, holott valójában forintmilliárdok bezsebeléséről szólt a kormánynak, jó ötletnek tartod.
2018. ápr. 9. 17:17
2/7 anonim válasza:
A közeljövőbe szerintem lesz. Sőt! Biztos vagyok benne, tudom, hogy lesz. Ami késik, az nem múlik. Most a Fidesz volt a legerősebb, de ez nem örök állapot.
2018. ápr. 9. 17:17
3/7 anonim válasza:
Adjatok időt a Momentumnak, hogy megerősödjön, és elsöpri a jelenlegi garnitúrát
2018. ápr. 9. 17:24
4/7 anonim válasza:
Örökké nem tart, egyszer a Fidesz rendszer is véget ér, de kb. addig fog tartani mint a kommunista rendszer, mert ezek úgy bebiztosították magukat, hogy még 20-30 évig, senki nem fogja tudni leváltani őket. De nagyon remélem, hogy mind úgy fogja végezni, mint Ceausescu.
2018. ápr. 9. 17:36
5/7 anonim válasza:
Azért a 30 év elég merész becslés ha vesszük,hogy a szavazóik 80%ban nyugdíjasok plusz hogy milyenek a kórházi viszonyok az időseket szinte azonnal a krónikus belgyóra utalják-elfekvő.Ez meg azt jelenti,hogy a szavazóik többsége 8-15 éven belül elhunyt lesz.
Viszont erre meg jön ellenpontként az hogy a romáknál elképesztően magas a szaporodó kedv,így 10-15 éven belül ők lehetnek az új fő szavazóbázis célcsoport a nyugdíjasok helyett,velük viszont össze lehet majd hozni a 30 évet is akár.
2018. ápr. 9. 18:06
6/7 anonim válasza:
#5:
Nem csak a nyugdíjasok szavaztak a Fideszre. 2,3 millió szavazatot kaptak, 2/3 megvan nekik, az egész ország narancssárga, ezek nem csak a nyuggerek szavazati voltak. Olyan választási törvényt hoztak, hogy ezeket évtizedekig nem fogja senki kirobbantani a hatalom mellől, hiába mondják, hogy majd a Momentum megerősödik pár éven belül, abból is lesz esetleg (!) egy max. 6-7%-os párt, oszt ennyi volt.
2018. ápr. 9. 22:30
7/7 anonim válasza:
Nagyon egyetértek a hármassal! 3 százalék egy évvel a párttá alakulásuk után egyáltalán nem rossz. Már most arra várnak kiskorúak tömegei, hogy rájuk szavazhassanak majd négy év múlva, és sokan fognak azok közül is, akik a most elbukott ellenzéki pártokból kiábrándultak. A momentumosok nekem is visszaadták a hitemet a magyar politikában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!