Szüleim összevesztek a párommal és azóta sem akarják látni, nagyon sokszor okoz ez kellemetlen helyzetet, de nem tudom mit tegyek?
Anyád egy gonosz boszorkány, te meg a cselédje, a lábtörlője.
Ne haragudj, de amíg saját magadat és a családodat sem tudod megvédeni, addig én is azt mondom, hogy a volt férjed járt jól.
Nem bántásból, de a kislányod életét cseszed tönkre a tutyimutyiságoddal. Ennyire ne legyél már béna.
Gyerek vagy még, inkább anyádéknak nyalizol, minthogy kiállnál a párod mellett.
Tudod, ha nekem mondanák azt, hogy TE jöhetsz, de a kedvesed nem - csak azért, mert őszinte mert lenni -, akkor rábxnám az ajtót, csináljon, amit akar.
Te meg bólogatsz a szüleid minden hülyeségére, és őszinte leszek, de a "Gábor" helyében már elhagytalak volna.
De te komolyan öt éve! hagyod magára ki tudja hányszor a barátodat?
Gratulálok, "szerető" felesége leszel, ha van esze még az esküvő előtt kivág mindenestül.
Minden este hálát kéne rebegned a sorsnak, hogy Gábort az utadba küldte. Elfogadta a lányodat, kiállt melletted a patkány anyáddal szemben, szó nélkül tűri, hogy 5 éve sz@rba se veszed őt az idióta családod miatt, és ezek ellenére még feleségül is akar venni.
Tipikusan az a nő vagy, aki tök mindegy hány pofont kap valahol, mindig visszakullog fülét-farkát behúzva, várva az újabb alázást. Nem érdemled meg sem a párodat, sem azt a szerencsétlen kislányt... hát milyen anya vagy te, komolyan? Képes vagy azok közé az emberek közé vinni, akik egész életedben mérgezték a lelkedet, hadd tegyék tönkre őt is?
Páromat nem zavarja ez a helyzet. Azt mondja, hogy megérti, hogy hazamegyek, de ő nem kér a családomból. Ünnepekre nem megyünk csak max 2 napra a két ünnep között, de már elviselhetetlen az egész. Nagyszüleim nem tudnak a vitáról, így amikor kérdeznek a páromról, mindig azt kell mondanom, hogy dolgozik, vagy valami ilyesmi.
Igen, utálom, hogy amikor hazamegyünk, megveszik a legdrágább üdítőt, ételt stb "úgyis csak negyedévente jöttök" stb.
Barátaim azt mondják, hogy ki kéne békítenem a két felet, de nem hiszem, hogy ez jó ötlet. Úgyis veszekedés lenne belőle..lavírozni meg még rosszabb :(
Hidd el, a párod nem fogja bevallani, hogy zavarja a helyzet.
Nálunk is hasonló a helyzet...
Csak azért mert nem akar megbántani, nem mond semmit...
A gyerekedet pedig ne tedd ki ennek... a saját esetben én vagyok a gyerek és enyhén szólva sz.r az egész. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!