Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet-e bármi is magyarázat,...

Lehet-e bármi is magyarázat, ha valaki bántalmazza a gyerekét?

Figyelt kérdés

Szerintem a legundorítóbb dolog. Nekem ha lenne gyerekem soha nem bántanám és nem uralnám őt.

A gyermekbántalmazást jobb országokban büntetik,itt meg az áldozat a hibás.

#uralkodás #kiszolgáltatottság #Gyermekbántalmazó
2018. jún. 2. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Na, itt a tökéletes példa, hogy sokaknál miért elfogadott: mert "nevelő célzatú" az a pofon. Szerintem, ha valaki nem tudja ütés nélkül megnevelni a gyerekét, annak nem való gyerek. És ne gondoljátok, hogy a gyerekben nem hagy nyomot egy-egy ilyen eset. Imádom a szüleimet, de mikor kicsi voltam, nekik sem volt sokszor türelmük, néha kaptam. Ez messze nem volt verés, de máig emlékszem a legtöbb "nevelő célzatú" megmozdulásukra...
2018. júl. 30. 09:00
 12/13 anonim ***** válasza:
46%
Az a cél, hogy emlékezz rájuk, és többé ne tedd meg azt a rossz dolgot, amit elkövettél. Attól még a szülő szeret. Milliárdok nőttek fel ezen a bolygón úgy, hogy elcsattant a JÓINDULATÚ pofon, (és nem az alkoholtól begőzölt kékzöldre verés!!!!) és mégis jó emberek lettek egészséges lelkivilággal. Szerintem a mai világban a túlhajszolt szülők rohadtul engedékenyek csemetéikkel, pl amikor eladja a gyerek az áruházat úgy ordít, a szülő mégse figyel arra, hogy megtanítsa miért nem ordítunk hisztizve, hanem veszi neki a játékot mert attól lesz jó anyuka.
2018. júl. 30. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Magyarázat lehet, hiszen nyilván előzménye van annak, ha valaki igy viselkedik, felmentés nem. A felelősséget soha nem lehet sem az áldozatra sem az egyéb környezeti tényezőkre háritani.
2018. szept. 21. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!