Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szemét vagyok, hogy lerázom...

Szemét vagyok, hogy lerázom anyukámat? Mást is idegesítene ez?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, elég messze tanulok otthontól, ezért koleszos vagyok. Most a vizsgaidőszakban itt maradtam a koliban, nert úgy voltam vele itt jobban tudok tanulni. Anyukám minden nap felhív, de nem tudunk miről beszélni, mert vele nem történik semmi különös, én meg szinte egész nap tanulok (orvosira járok). Folyton arról kérdezget nem vagyok-e nagyon egyedül, eszek-e eleget. Azt is kérdezte, ne hozzon-e nekem kaját, mintha itt nem lenne én meg nem tudnék főzni....Egyszer, amikor lejött hozzám annyi kaját hozott, hogy alig fért be a hűtőbe és szerintem el se fog fogyni. Ahányszor felhív nem tudja letenni és beszél-beszél. Már volt olyan, hogy fel se vettem, amúgy meg igyekszem lerázni. Ez mást is zavarna vagy szemét vagyok.

2018. jún. 1. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

mesélj neki olyan dolgokról amikre nem tud mit reagálni

ez nem szemétség csak előbb utóbb így rávezeted arra hogy megvan a saját életed

így ha azért hívogat mert aggódik akkor békén fog hagyni

ha pedig neki nem lenne élete, akkor meg csak leesik neki hogy zavar a kiteljesedésben

én így csinálnám, és nálam működni szokott

2018. jún. 2. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Egyre inkább az az érzésem, hogy manapság a gyereknek semmi sem jó, ha nem törödnek vele a szülei azért sír, ha meg törődnek vele, akkor azért. Egy szülő soha nem lehet jó.
2018. jún. 2. 12:27
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Szemét vagy
2018. jún. 2. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Finoman rázd le ha túl sokáig beszél. De napi 5 perc anyuval való beszélgetés szerintem belefér.

Ha meg a kaját nem bírod megenni ajándékozd el mielőtt megromlana.

Ha túl sok mindent pakolok vagy nem kívánok valamit mindig felajánlom a barátaimnak ők meg szívesen megeszik.

2018. jún. 3. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!