Hogy lehet olyan felelőtlen egy szülő, hogy a 4-5 éves kisgyerekét magával viszi egy rangadó focimeccsre?
Nem a mezei, hanem olyan meccsre gondolok, mint Újpest-Fradi vagy más hasonló, ahol vélhetően van pár huligán aki balhézni akar.
Megdöbbentő, hogy lehet ennyire önző, felelőtlen és veszélyeztetheti a gyerekét egy foci ultra szülő, hogy a gyerekét magával viszi, ahova vélhetően balhézni mennek és nem szurkolni. Utána még neki áll feljebb mikor könnygázt dobnak feléjük a rendőrök és a gyerekük sír.
Én nem tartom felelőtlenségnek az óvodáskorú gyerekek meccsre járásának. El vagy Te tévedve. Manapság már nem nagyon járnak huligánok a meccsekre, vagy ha igen akkor nem ott balhéznak. Ustawskaban lenyomják a verekedést.
Én rendszeresen viszem a fiamat (6 éves) és a lányomat (14 éves) Debrecen meccsekre. Mivel Budapesten lakunk így mi csak a Loki budapesti meccsein lehetünk jelen a vendégszektorban. Sosem kerültünk balhés környezetbe, pedig voltunk az Üllőin, a Szuszába és Kispesten többször is tömegközlekedéssel. Igaz a piros fehér cuccokat csak bent a stadionban vesszük fel. Ahol én jártam nem volt sosem könnygáz.
Lehet, hogy a 2000-es évek elején még voltak balhék, de a mai magyar foci nem a balhékról szól.
"El vagy Te tévedve. Manapság már nem nagyon járnak huligánok a meccsekre"
Hát persze hogy nem. kérlek mesélj még.
(pár napja történt eset)
"Lehet, hogy a 2000-es évek elején még voltak balhék, de a mai magyar foci nem a balhékról szól."
https://www.youtube.com/watch?v=iD67P0T9ahM
Itt vannak a nem balhézó szurkolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!