Milyen indokot találjak, hogy egyedül maradhassak egy kis időre a családi nyaraláson?
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 17:22
11/25 A kérdező kommentje:
Sajnos az alvas nem opcio, mert mar hajnalban keltenek, hogy menjunk strandolni, es ha nem kelek fel abbol is csak a veszekedes van. De koszonom, es a tobbi valaszt is!
2018. jún. 1. 17:17
12/25 anonim válasza:
Szia!
Gyermek vagy a családban?Vagy szülő?
13/25 A kérdező kommentje:
Gyerek, 17/l.
2018. jún. 2. 17:11
14/25 anonim válasza:
Mondd, hogy elmész sétálni egyet a strandon pl. Vagy hogy elmész a büfébe.
Esetleg késő éjjel kihajolsz az ablakon vagy kimész az udvarra, amikor már elaludtak.
15/25 L1lla válasza:
8-as! A cigizéshez mindenki túl fiatal :(
16/25 anonim válasza:
#15 egyetértek :) de én a legális korra értettem (18)
17/25 anonim válasza:
Egyszerű! Állj a sarkadra és mondd meg, hogy mist egyedül akarsz maradni és csöndben, a veszekedésük nélkül lenni egy darabig. Ez szerintem elég jó indok.
16-os! 18 éves kor alatt nem illegális cigarettázni. Csak eladni nem lehet 18 év alattinak. De 18 év alatt venni sem illegális, azaz a vásárlót nem büntetik. És honnan tudjuk, hogy ott, ahol a nyaralásuk lesz van-e ilyen törvény?
18/25 anonim válasza:
Mikor én 18 elmultam,én vettem a fél osztálynak,szoval hagyjuk már ezt a nem lehet 18 alatt cigizni,aki akar megoldja,a hogy a többit is. Sok helyn maga a szülő veszi a gyereknek is a bagot,lehet papolni a bago ellen,mégse a bago hatására ölik le egymást az emberek két naponta,amugy 10 éve leszoktam,de birom ezt a mit lehet csinálni hülyeséget..
19/25 anonim válasza:
nem az mondtam hogy lehetetlen (bár az lenne, akkor nem kellett volna minden alkalommal büdös cigiszagúan kijönnöm a gimim wcjéből), hanem azt hogy nem kéne. mert egészségtelen és undorító. és még drága is, amit ugye a legritkább esetben finanszíroz saját kasszájából egy kiskorú
20/25 anonim válasza:
Nem is az a probléma, hogy illegális-e vagy sem, hanem az, hogy ha valaki olyan menő nagylány, hogy cigizik, az legyen már elég menő ahhoz is, hogy ezt felvállalja a szülei előtt és nem arról irkál itt ki kérdést, hogy mit hazudjon nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!