Ti hogy oldjátok meg a napközben egyedül levő apátok étkezését?
Nekem mindent magának főz néha engem is be fog ha részeg, de akkor másnap fosol egész nap😂.
Oda tett főzni enegem de én stadalaxot is tettem a kajába csak fosott minden nap azóta nem csinál ilyet velem.
Szivasd meg tegyél valami kemény erős hashajtót
1# es vagyok
Apukád beteg vagy magatehetetlen, gondozásra szoruló személy?
Mennyi idősek vagytok?
A nyugdíjas státusz nem indokolja a csicskáztatást.
Nekem 80 éves apám van, ketten lakunk egy bsazott nagy kétlakásos többgenerációs házban. Én mondjuk segítek neki azzal, hogy kocsival elviszem vásárolni vagy meghozom ami kell neki, de ellátja magát. Sőt sokszor ő lep meg kajával.
De azt is megteheted, hogy hét végén főzöl több félét, kirakod kisebb edényekbe, és hét közben azokból vesz elő egy-egy adagot, és melegíti meg magának.
Másrészt pedig, ha ezek szerint ő megfőz magának, akkor miért úgy kérdezed, mintha te oldanád meg az ő étkezését??
Azzal, hogy elmentél neki ezt-azt megvenni, édes-keveset segítettél neki!
8-as vagyok!
Most nézem jobban, te talán nem kettőtökre főztél???
Miért tünteted fel úgy, mintha most valami oltári nagy szíváson mentél volna keresztül???
Kész katyvasz az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!