Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy oldjátok meg a napközb...

Ti hogy oldjátok meg a napközben egyedül levő apátok étkezését?

Figyelt kérdés
Én értrm haza előbb, làzasan (egész nap rosszil voltam, mondtam neki) visszahajtott boltba és nekiállított főzni.
2018. máj. 26. 05:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk mindig van készétel a hűtőbe, ha éhes megmikrózza magának valamelyiket. A fagyasztóba pedig van pizza, tejszínes- zöldséges tortelloni, rántott hús ezeket szoktam megcsinálni gyorsan 20 perc alatt. Vagy csak simán konzerv pörköltet veszek neki kész nokedlivel. Nem érek rá nagyon főzöcskézni és nem is szeretek a konyhába lenni túl sokat.

Egyedül lakok a rokkant nyugdíjas apámmal, rám marad minden házi és kerti munka + tanulás. Pedig apámnak nincs is semmi baja mert haverozni meg horgászni eltud járni napi rendszerességgel csak itthon játsza az életképtelent. :D

20/L

2018. máj. 26. 10:46
 22/35 A kérdező kommentje:

Nem, de basszus anya nem gondolkozik sosem, hogy mit fog enni... Aztán nekem mondja, hogy ma sem volt semmi étel.

Igen, ilyenkor csak neki főzök, mert én ettem napközben.

2018. máj. 26. 11:29
 23/35 Metionin ***** válasza:
84%

Van neki 2 keze, amivel kinyitja a hűtőt és megmelegíti magának a kaját.

Ha nálatok az a probléma, hogy alapból nincs otthon kaja, rendeljetek neki. Én 990-ért rendelek normális főtt kaját, simán megéri.

2018. máj. 26. 12:40
 24/35 A kérdező kommentje:
Aha, a megsütött palacsintából azért nem evett, mert nem volt, aki megtölti és feltekeri.
2018. máj. 26. 12:43
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Erre az a gyógyszer hogy nem főzöl rá. Rohadt lusta ha igaz amit írsz. Nem eszik mert nem szolgálják ki? Szar ügy... majd megunja egy hét után. Vagy hamarabb.
2018. máj. 26. 13:02
 26/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem opció hogy rendeljetek pl. A cityfoodtól? Ha nem fér a keretbe max nem mindennap pl. Hétvégén főzöl te,hétfőn anyukád két napra,szerda-Csütörtök -Péntek meg rendeltek.
2018. máj. 26. 14:46
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor dögöljön éhen, ennyi.

Unokabátyám is ilyen, ha nincsen aki megmelegítse neki a kaját, nem eszik.

Tök szánalmas az ilyen ember.

2018. máj. 26. 15:12
 28/35 A kérdező kommentje:

De előbb érek haza, mint anyám és velem ordítozik, hogy ostoba dög vagyok, mint a nővére, vele élt 45 éves koráig.

Mondtam neki, hogy menjen le autóval boltba, de ő nem jár ki ezért, húzzak le gyalog.

Minden este megkérdezem anyát, hogy másnap mit fog enni, de legyint, ha ráérek főzök.

A másik, hogy nincsenek is itthon alapanyagok, amiből gyorsan valamit összelehetne dobni...

Leszarja anyám konkrétan, pedig vele megbeszélhetné.

2018. máj. 26. 16:27
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

"előbb érek haza, mint anyám és velem ordítozik, hogy ostoba dög vagyok"

És ezek után főzöl rá? Már bocs de hülye vagy.

2018. máj. 26. 19:06
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem tudod hogyan üvölt...
2018. máj. 26. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!