Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy oldjátok meg a napközb...

Ti hogy oldjátok meg a napközben egyedül levő apátok étkezését?

Figyelt kérdés
Én értrm haza előbb, làzasan (egész nap rosszil voltam, mondtam neki) visszahajtott boltba és nekiállított főzni.
2018. máj. 26. 05:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Agresszív alkoholista volt azt apám. Úgyhogy el tudom képzelni. De azt is tudom hogyha az agressziónak engedtek, egyre csak rosszabb lesz. Saját bőrön tapasztaltam.
2018. máj. 26. 20:04
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Már kezdtem azt hinni, hogy anyád a nemtörődöm háziasszony, mikor leírtad, hogy apád milyen bután tud viselkedni. Valószínű anyád azért nem foglalkozik vele hogy mit eszik, mert vele is ilyen lekezelően bánt mint veled, csak ezt nem mondja mert szégyenli.

A helyedben biztos nem főznék neki. Legfeljebb azért hogy besegítsek anyámnak, de csak ha mindkét szülőtől érzem a szeretetet. Nem apád csicskájának születtél.

Amúgy hány éves vagy?

2018. máj. 26. 22:42
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, előző vagyok, és még annyit hozzátennék, hogy ha anyád késő estig dolgozik, te pedig tanulsz, apád pedig csak a bőrt húzogatja, keze lába mozog, akkor még én várnám el hogy legyen főtt étel mire hazamegyünk. Igaz, apukám már nem él, de párommal így oldjuk meg.kinek van több ideje otthon, az főz. Mert a férfiak is tudnak főzni.
2018. máj. 26. 22:47
 34/35 A kérdező kommentje:

Önző mindkettő. 20 éves vagyok.

Igem, suliba járok.

De ha ő elmegy valahova vásárolni és mire hazaér nincs kaja, üvölt, mert "mennyi szenvedett egész nap". Pedig ilyenkor kocsi van a segge alatt. De fordított esetben.

Reggel beiszik és extra mennyiségű kaja kell neki. Meg ilyen kocsonyákat, pörköltet, tejfölös babot szeret... Pedig diétára van fogva.

Anyám megint itt hagy a szarban és fogalmam sincs, hogy hétfőn mit adok neki, 2-kor itthon leszek. Legalább reggel szólna, hogy hazafelé hozzak, ne visszagyalogolni kelljen.

Nagyon ellustult. Nem megy gyalog sehova. Egy ebédet nem tudemelegíteni vagy tükörzojást össuedobni stb. Ez az ostoba dögök feladata, nem férfimunka....

2018. máj. 27. 00:06
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező azért üvölt mert tud téged irányítani. Nem magatehetetlen nyomorék, hanem van két keze és azzal tud tenni. Apám is ilyen hogy ki kell őt szolgálni, érdekes mikor nem vagyunk otthon el tudja venni magának.
2018. máj. 27. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!