A lányom miért utasítja el az apját?
Sosem megy oda hozzá, nem engedi, hogy megpuszilja, játszani nem játszhat vele, mert vagy elküldi vagy elmegy onnan, csak én játszhatok vele, az apja becsatlakozhat, de kettesben nem akar vele játszani. A fürdetésnél, evésnél, oviba kísérésnél volt már hiszti, de ha el van magyarázva, hogy anya elfoglalt/fáradt/beteg, akkor megy az apjával. A meseolvasást nem engedi neki, először értem kiabál, ha én nem megyek, akkor nem is kell neki a mese, hanem nézegeti a könyvben a képeket. De sétálni, játszótérre nem hajlandó menni vele, max ha én kérem, hogy anyunak dolga van, menjél el apával. Ha elmegy vele, nem beszél hozzá, játszótéren nem játszik vele.
Nem féltékeny kettőnkre, nem küldi ki az apját, nem sajátít ki ember, és az apját is "tolerálja", ha hárman vagyunk, de kettesben nem szeret vele lenni - rosszabbik esetben hiszti, jobbik esetben csak levegőnek nézi.
"Engem speciel a hideg ráz, ha meglátok egy kislányt az apjával kettesben, vagy bármilyen idősebb férfival, és el nem tudom képzelni, hogy lányom szülessen és az apjára bízzam. Hiába szeretem a párom, ez nem ellene van, csak félnék."
Sürgösen keress fel szakembert!!!
és a nagyszüleivel és az unokatestvéreivel is ilyen: ha látogatóba megyünk, fut a macskához, nézegeti a csirkéket, labdázik, vagy visz egy mesekönyvet és azt lapozza. Nem kell rászólni semmiért, eszik szépen, nem hangoskodik, nem rosszalkodik, csinálja, amit mondanak neki, de nagyon hisztis tud lenni, ha valaki be akar hozzá csatlakozni.
Nagyiéknál is aludt már ott, és ugyanaz a nóta: mesét néz DVD-n, rajzol, játszik, játszik az állatokkal, ha hívják eszik, ha aludni küldik, aludni megy, kezet mos, de akkor agresszív, ha játék közben zavarják.
Nem feltétlenül szexuàlis zaklatàsra gondolok, de nem lehet, hogy valami miatt az apuka erösebben szólt rà, és ez megmaradt benne? Bàr nem ìrtad, hogz ez mindig is ígz volt, vagz csak most kezdödött.
A hatost sajnos én sem tudom szò nélkül hagyni. Mindenki magàbòl indul ki. Mi lesz ha fiú születik? Te nem fogod tisztàba tenni, mert ellenkezö nemü?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!