Mot tegyek, hogy a lányom szóba áljon velem?
Az a helyzet, hogy néhny napja váltunk el a férjemmel.
Az ok az volt, hogy szinte minden hétvégén részegre itta magát, és engem elhanyagolt, én pedig összejöttem vakaki mással.
Tudom hogy nem volt helyes, de nem bántam meg, csak azt, hogy a lányom harakszik rám.
13 éves, és a bíróságon kérte, hogy az apjánál lakhasson mert, "inkább lakik egy alkoholistácal, mint egy ribivel".
Ő az egyetlen gyerekem, és nagyon szeretem, és nem akarom, hogy egy alkoholista barom mellett nőjön fel, de nagyon haragszik, és beszélni sem akar velem.
Amúgy us visszahúzódó volt, de félek, hogy most még rosszab lesz.
Mit tegyek?
Kérlek segítsetek
Igyekezz megerteni a nezopontjat es probald elfogadni a donteset. Ha sikerult, mondd el neki, hogy erted, hogy duhos, hiszen a het ember, aki ra vigyazni hivatott, nem tudott neki megfelelo biztonsagot nyujtani. Mivel nagyon szereted, szeretned vele a kapcsolatot tartani es ot mindenben tamogatni.
Nem konnyu helyzet es 13 evesen az embernek kontrasztosabb a velemenye, de ez egyertelmuen nem egy fekete-feher helyzet.
Legfokeppen: barmit is mutat mos a lanyod fele, szinte biztos, hogy szeret, mert az erzelmi reakcioja a parkapcsolati dontesedre eleg eros.
Az uj parod egyelore maradjon ki a dologbol
A "minden hétvégén részegre itta magát" még nem jelenti, hogy alkoholista.
Mi a férjed foglalkozása? Mennyit keres és hol lakik? (a lakás vagy ház amiben laktok kié?)
Mi a Te foglalkozásod, mennyit keresel? Neked a lakhatásodat magad biztosítod, vagy az új párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!