Titeket meddig engednek el?
Figyelt kérdés
Esténként 10 órára haza kell jönnöm mindig, ennél tovább nem engednek el. Általában mindig a barátommal szoktam lenni,sétálni, beszélgetni. Viszont szeretném ha kicsit tovább is elengednének, de nem teszik, mindig azt mondják hogy ameddig nem vagyok 18 éves nem engednek el tovább. Titeket meddig engednek el? Mit tehetnék hogy legalább még egy fél órával tovább engedjenek?
16L
2018. máj. 28. 14:37
21/22 anonim válasza:
Engem 10-ig penteken, szombaton. De a lenyeg az volt, hogy pontosan tudjak hol vagyok es kivel es hanyra erek haza.
Igy neha maradhattam tovabb. E sokszor volt, hogy 10-ig se. Probald megbeszelni, hgy csak bizonyos napokon engedjenek el tovabb, mas napokon csereben hamarabb hazajossz. Vagy ajanlj cserebe extra hazimunka vallalast.
Videki lany volt (most mar 35 vagyok :-))
22/22 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszokat
2018. máj. 30. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!