A szüleim kibeszélnek! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim mindig kibeszélnek meg csesztetnek. Ha valami esetleg nem tetszik rögtön izélnek h nekem semmi nem jó. Mikor fürdök folyton bemennek kezetmosni pisilni meg ilyenek és miklr bent vagyok a szobámba szt hiszik hogy nem hallom, de ihen is hallom hogy kibeszélik hogy milyen szőrös ott lent meg hogy már mekkora melleim vannak meg ilyenek. Nagyon idegesít hogy nem lehet bennük megbízni.2018. máj. 27. 13:36
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 12 múltam és lány vagyok
2018. máj. 27. 13:38
2/6 anonim válasza:
Most az a bajuk, hogy mekkora melled van 12 évesen??
3/6 anonim válasza:
Szerinten ez az az időszak, amikor kislányból nagylány lesz és nekik is ez egy különleges dolog, ezért beszélnek róla. Viszont szerintem ha neked már kellemetlen, ha látnak a szüleid meztelenül, ami egyébként teljesen normális ennyi idősen, akkor beszéld meg velük, biztos meg fogják érteni.
4/6 anonim válasza:
Zárd kulcsra a fürdőszobát, akkor nem mennek be...
Nálunk mindenki tudja, hogy TILOS bemenni a bennt lévő engedélye nélkül akár fürdőbe, akár szobába... Szerintem ez alap egy normális családban.
5/6 anonim válasza:
Nálam is volt hasonló szituáció, mikor ennyi idős voltam.A szüleid valószínűleg nem tudnak megfelelően haladni az idővel- talán míg kisebb voltál téged sem zavart, ha bementek.Az, hogy kamaszodsz, számukra is egy új kihívás.Én anno négyszemközt beszéltem anyummal, hogy nekem ez kínos, és nem szeretem, hogy látnak engem meztelenül.Aztán ő továbbadta apámnak.Beletelt egy kis időbe, de végül megértették.Nem hiszem, hogy a szüleid rosszat akarnak ezzel, csak nekik is fel kell dolgozniuk, hogy kislányból lassan nővé válsz.
6/6 anonim válasza:
A szüleid arról beszélnek h milyen vagy odalent? Beteg világ van sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!