Elmondjam anyumnak? Félek, hogy agyturkászhoz visz.
Figyelt kérdés
Beleszerettem valakibe, aki egy hónapja öngyilkos lett. Úgy érzem,azóta minden üres, felesleges lett. Nem érdekel semmi, csak játszom,hogy minden rendben van, kozben minden este rá gondolok,sírok. Hiányzik,pedig nem élt példaértékű életet,mégis megfogott. Az jár az agyamban, miért nem segített neki a családja.Hiányzik...leírhatatlanul.Azt hittem, átmegy ez az érzés, de egyre rosszabb.Anyum egyből elmeorvoshoz vinne
Beszéld ki magadból, tök mindegy hogy barátnak, családtagnak, papnak, vagy pszichológusnak. Az emberek megkönnyebülnek, ha kibeszélhetik a problémáikat. Egyébként meg pszichológusoknak erre az a sablon válasza, hogy ez sok fiatalra jellemző. A halott példaképekben az a jó, hogy már nem okozhatnak fájdalmat az imádójuknak. Pl. egy élő sztárba fülig szerelmes kiscsajnak fájhat az, ha sztárja egy másik csajjal jön össze. (Régebben titkolták is a tinibálványok azt, ha van valakijük. Pl. 19 éve 18 évesen Brittney Spears még azt nyilatkozta, hogy szűz marad amíg meg nem házasodik.)
2018. máj. 22. 09:01
13/20 anonim válasza:
Menj el moziba a hasonló kvalitású barátnőiddel, igyál egy kólát és jobban leszel. Hétfőn már más miatt fogsz picsogni.
2018. máj. 22. 09:42
14/20 anonim válasza:
Első, te hülye vagy? Pszichológushoz nem "elmebajosok" járnak, hanem olyanok, akiknek valami problémájuk van és nem bírnak vele. Mint pl. a kérdező.
És ne is haragudj, de ha valaki beleszeret egy drogos-alkoholista hírességbe, aztán depresszióba zuhan miatta és hónapok óta nem csinál semmit, csak sír, annak igenis szakember segítségére van szüksége, mert ez NEM normális.
2018. máj. 22. 10:46
15/20 anonim válasza:
Ha jól értem, te beleszerettél egy olyan emberbe, akivel még csak nem is beszéltél, és most őt gyászolod?
Ne haragudj, de ez nevetséges. Mit csinálnál akkor, ha egy közeli hozzátartózódat veszítenéd el?
Azt javaslom keress valami értelmes hobbit.
Egyébként az "agyturkász" se lenne hülyeség.
2018. máj. 22. 10:48
16/20 anonim válasza:
Te hülye vagy... :D
2018. máj. 22. 11:04
17/20 anonim válasza:
Cseh hírességbe szerettél bele. :,D láttad párszor az MTV-n és elképzelted, hogy feleségül vesz, lesz egy kis házatok, fehér léckerítéssel és 3 gyerekkel és most üres az életed...elképesztő.
Azt hittem egy valódi emberbe szerettél bele, akit valóban ismertél. Ebben az esetben viszont valóban kellene neked az agyturkász.
2018. máj. 22. 11:33
18/20 anonim válasza:
Na a kommentedig nagyon sajnáltalak, mert azt hittem ismerted a srácot.
Így viszont még jobban sajnállak, szükséged van a pszichológusra nem is kicsit...
2018. máj. 22. 12:43
19/20 anonim válasza:
Gyere, menjünk együtt a viccosztályra! Engem az borít ki, hogy látom a kedvenc zenészeimet, "ikonjaimat" megöregedni. Látom, hogy egyre kevésbé mozgékonyak a szípadon, az énekesek hangja megkopik, erőtlenebb lesz. És ez szembesít azzal, hogy én sem 17 vagyok már, hanem 30. A Te hírességed halála ráébresztett a saját halandóságodra. Akár Te is fekhetnél 6 láb mélyen a földben. És ez sokkoló. Ami a szerelem érzését illeti, ez nem igazi szerelem. A bulvárcikkek, interjúk alapján van egy képed, milyen lehetett ez az ember, és ebbe az elképzelt képbe lettél szerelmes. Ezen tènyleg átesik a legtöbb kamasz. Amúgy rögös a felnőtté válás útja, elkél hozzá egy jó pszichológus.
2018. máj. 22. 16:09
20/20 anonim válasza:
Anyádnak igaza lenne!
KÉRJ SEGÍTSÉGET!
Ha a példaképed is azt tette volna (időben), talán meg tudták volna menteni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!