Egyetlen gyermek külfödre költözése?
A család egyetlen gyereke, unokája. Igy egyedüli örökös lesz (igaz nem mostanában). De a mindennapi megélhetése a fővárosban nehézkes. Hó végére nem marad semmije. Spórolni nem tud. Diplomás és nyelvvizsgája is van.
A barátai külföldön élnek és állást ajánlottak neki. Már az is nehéz volt hogy Budapestre ment de Németország??
Komolyan annyival jobb ott?
34 éves
Kint minden sokkal jobb.
Lehet lepontozni, de én még uszogatnám, illetve támogatnám is, hogy menjen, kezdjen egy jobb életet, és szabaduljon ebből a lassan romokban heverő országból.
Kit érdekel hogy a család egyetlen gyereke? Szerinted neki nem lesz soha szüksége saját családra? Gyerekre és szerető párra?
Egyértelműen süt az írásodról hogy életképtelennek tartod a saját gyerekedet, holott már a kezében van minden, hogy végre el kezdje a saját életét. Nem lehet örökre a család pici gyereke. 34 éves az isten szerelmére. Már nem kell a kezét fognod, független felnőtt ember.
Komolyan, ez a kérdés egy vicc. Azt csinál az életével amit akar, mert semmi közöd már hozzá!
5: A mostani családját érdekli. Nem akarják elengedni, kell nekik, hogy velük legyen, nekik maradjon meg a gyerek.
Én is egyedüli unoka, sőt egyedüli dédunoka vagyok.
"Nem akarják elengedni, kell nekik, hogy velük legyen, nekik maradjon meg a gyerek."
A gyerek nem egy tárgy, hanem egy élő, lélegző, saját öntudattal élő ember. 34 éves, és azt csinál amit akar. Nem a szüleinek kell eldönteni, hogy mi legyen az életével. Jézusom, még mindig itt tartunk 2018-ban. A szülő "érzelmi kielégültsége" fontosabbak a gyerekénél.
8: "A szülő "érzelmi kielégültsége" fontosabbak a gyerekénél."
Igen, ez így van majdnem minden családban. Üdv. a Föld nevű bolygón!
8: És ez igazából a családban élés következménye.
Az egy nagyon primitív, barbár társadalmi szint, ha az emberek családban élnek, mert egyik mítosz sem, ami a család eszményéhez kötődik, sem valósulhat meg családban.
(1 betű eltérés a csalástól, ugye.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!