Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyám elakar...

Mit tegyek ha anyám elakar cipelni egy ahyturkászhoz?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 honapban 7-szer voltunk az orvosnal mert rosszul lettem. Legutobb azt mondta hogy ez nem állapot és lehet fel kéne keresni egy agyturkászt. De én nem akarok elmenni mert akkor lehet kiderulne hogy mi van velem es hogy vagdosom magam
2018. máj. 16. 21:00
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
#22 nem tudom hogy kiről beszélsz de köszöni szépen a vakbelem, teljesen jól van. Amúgy azért mentünk az orvoshoz mert eszméletlen alacsony a vérnyomásom és ha felállok elsötétül minden, nagy szédülök fáj a fejem... hányás, hasfájás
2018. máj. 17. 07:50
 22/42 anonim ***** válasza:
8%

Nem húzok el, hanem ez a valóság és a színtiszta igazság.

Egyből gyógyszerezni akarnak, pedig egy fital szervezetnek az rosszabb, mimt a drog. Olvasd csak el a mellékhatásokat, én el is bőgtem magam, hogy van olyan hülye, aki simán beszedi, persze, ha kell, az más.

És igen, nagy "divat", hogy nem tudják mi bajod és pszichiâterhez küldenek. Engem is akkor küldtek el, mikor elájultam, mert már annyira beteg voltam, lázas, hányás.

Nem vicc, jobb ilyenekkel vigyázni.

Nekem is alacsony a vérnyomásom egyébként, na nem a bogyók lesznek a megoldás rá. Én köszönöm az energiaital segít rajta.

Jobb komolyan venni, mert teljesen igaz, amit írtam.

2018. máj. 17. 08:02
 23/42 anonim ***** válasza:
98%

Pszichológus nem is írhat fel gyógyszert....

Az a pszichiáter, te.

2018. máj. 17. 08:39
 24/42 anonim ***** válasza:
97%
A kérdezőt pszichológushoz küldték, nem pszichiáterhez.
2018. máj. 17. 08:40
 25/42 anonim ***** válasza:
16%

Engem is odaküldtek... Merthogy lehetnek lelki okai is.

De anyámék pszichiáterhez vittek engem, illetve mindkettő egyben.

2018. máj. 17. 08:44
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

67% húzd le magad a 3,14ba!!

A vagdossa magát, és elakarja folytani ami vele történt az szerinted nem lelki dolog?? Te kikaptál egy fasskalapot aki nem akart veled foglalkozni, csak a gyógyszerre ment, de közel sem mind ilyen.

Kérdező, a problémákat nem lehet csak úgy lenyelni, mert akkor ott marad, és később komoly következményei lehetnek. Igenis ki kell őket köpni, mert különben csak mérgeznek. Fájni fog mikor kimondod, sírni fogsz nagyon, ebben szinte biztos vagyok, DE amint kint van már az első alkalom után sokkal könnyebbnek fogod magad érezni. Te is tudod hogy a lelki fájdalom testi fájdalommal való elnyomása nem megoldás, legfeljebb néhány pillanatra. Az pedig hogy el is ájulsz csak még nagyobb problémára utal. Ne félj az "agykurkásztól" ő nem fog elítélni, kinevetni, semmi ilyesmit, ő segíteni fog. Nem csak abban hogy ezt a konkrét problémát hogyan oldd meg, hanem abban is hogy amik később jönnek azokkal is megtudj küzdeni.

2018. máj. 17. 08:49
 27/42 anonim ***** válasza:
30%

Ne javasoljatok hülyeséget a kérdezőnek. Nyilvánvaló hogy súlyos baj van a gyerek-szülő kapcsolatában. Ezt a problémát az anyjával kéne megbeszélnie, de sajnos az anyja ezt nem akraja tudomásul venni, ehelyett elviszi egy vadidegenhez, hogy beszélje meg azzal.

A lélek nem gyógyítható olyan egyszerűen mint a test.

Kérdező: beszéld meg anyukáddal a problémádat.

2018. máj. 17. 09:09
 28/42 anonim ***** válasza:
96%
Te szerencsétlen 67%-os, az megvan, hogy a pzsichológus BÖLCSÉSZ, a pszichiáter pedig ORVOS? A kettő együtt igencsak nehéz lenne, mert keresztképzés nincs, az orvosi szakosodás pedig 6+ év :D
2018. máj. 17. 09:29
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
*pszichológus :D
2018. máj. 17. 09:30
 30/42 anonim ***** válasza:
97%

#30 nem tudhatjuk mi van a háttérben A szülők sok esetben nem veszik kellőképpen komolyan a problémát, vagy valóban annyira súlyos hogy azon már csak szakértő segíthet (pl ha rendszeresen bántják, alázzák az iskolában, vagy valaki súlyosan bántalmazta- pl szexuálisan zaklatta, vagy elveszítette egy közeli szerettét)

Itt úgy gondolom hogy nem a komolytalan szülőről van szó, hanem pont hogy arról hogy látja baj van, de ő valamiért nem tud segíteni, így ez a legjobb amit tehet. Muszáj elmennie szakemberhez, mert a leírtakból nyilvánvaló hogy a kérdező nem tudja önmaga feldolgozni a problémákat, és ha ennek már ilyen fiatalon ennyire súlyos tünetei vannak, akkor jobb bele se gondolni hogy mi lesz később. Igenis kell a segítség, ez nem szégyen, meg nem is lerázás a szülő részéről.

2018. máj. 17. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!