Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyám elakar...

Mit tegyek ha anyám elakar cipelni egy ahyturkászhoz?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 honapban 7-szer voltunk az orvosnal mert rosszul lettem. Legutobb azt mondta hogy ez nem állapot és lehet fel kéne keresni egy agyturkászt. De én nem akarok elmenni mert akkor lehet kiderulne hogy mi van velem es hogy vagdosom magam
2018. máj. 16. 21:00
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
95%

Amikor a testünk fáj elmegyünk orvoshoz,ha a lelkünk akkor nem,pedig a testünk halandó,a lelkünk viszont halhatatlan.

Örülj neki,hogy ilyen gondoskodó anyukád van. Sok ember mit nem adna ilyen édesanyáért. Csak nézz körül ezen az oldalon,ha a negyede igaz már az borzasztó. Ha vagdosod magad annak oka van egy szakember segíthet kijönni a szorongásból.

2018. máj. 16. 22:47
 12/42 A kérdező kommentje:
Nem akarom feltépni a sebeket amiket próbálok elfojtani. Nem akarok gondolkozni rajtuk. Nem akarom kimondani őket. Nem akarom megosztani egy idegennel hogy mi zajlik bennem , hogy mit gondolok.
2018. máj. 16. 23:00
 13/42 anonim ***** válasza:
93%

Ha tényleg azt akarod, hogy anyukád kevésbé aggódjon, akkor szépen elmész az agyturkászhoz, őszintén elmondod neki, mi van veled, és kerestek megoldást a problémáidra.

A valódi kérdés itt nem az, hogy menni akarsz-e vagy, sem, hanem hogy meg akarod-e oldani a problémáid, vagy egész életedben sajnálni akarod magad miattuk? Ha az előbbi, akkor az elfojtás nem megoldás. Ha az utóbbi, akkor... nos ezt inkább nem fejtem ki.

2018. máj. 16. 23:05
 14/42 anonim ***** válasza:
94%

Akkor mit akarsz? Életed végéig rágódni valamin, amit lehet, hogy 5 év múlva már egyáltalán nem is fogsz fontosnak tartani? Vagdosni magad, mint egy idióta emós kislány, és hazudni a szüleidnek meg tönkretenni őket?

Ne viccelj már. 13 vagy, még gyerek, előtted az egész élet. Nem gondolhatod komolyan, hogy már most letojod az egészet. Ennél azért egy élet értékesebb, mert csak hogy tudd, csak egy van belőle. Nem érdemes elfecsérelni.

2018. máj. 16. 23:10
 15/42 anonim ***** válasza:
93%

"vagdosom magam"

Pedig nagy szükséged lenne egy szakemberre.

Csak ezt nem értem, hogy ezt hogy nem vette senki észre.

Nem tudod magadban elfojtani a múltat. Most is már testi tünetekben jön ki a rosszullétekkel.

2018. máj. 16. 23:18
 16/42 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudod elfojtani, helyette a saját tulajdon testedet vágod egy pengével vagy késsel, mint egy csirkét. Brrr! A pszichológus az első találkozás után nem lesz idegen, hanem egy segítő szakember. Ha az ember nem tudja megoldani a saját problémáját (megszerelni a vízcsapot, megszerkeszteni egy szerződést), akkor szakemberhez fordul, aki segít neki megcsinálni, mert abból él, hogy másoknak szolgáltatást nyújt.
2018. máj. 16. 23:22
 17/42 anonim ***** válasza:
89%

Milyen rosszulléteid voltak.amúgy? Gondolom ha az orvos pszhiológust javasolt, akkor annak oka van. Még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy ne akarj meggyógyulni. Előtted az egész élet. Ne attólj félj, hogy mit szólnak hozzád, hanem attól, hogy mi lehet belőled, ha a sérelmeket amiket magadon cipelsz, nem kezelteted. Édesanyád is szeretné ha szembe néznél a problémaddal, és ezáltal egy lelkileg egészséges felnőtt lehess.

(((nagyon zárójelbe megjegyzem, hogy ezzel nem csak magadat teszed tönkre, azoknak sem jó, akik szeretnek téged)))

2018. máj. 17. 00:47
 18/42 anonim ***** válasza:
81%
Áruld már el, mi akkora tragédia hogy 13 éves fejjel vagdosod magad? Tényleg menj el a dokihoz, az öncsonkítás nagyon nem normális dolog. Anyukád nyilván szeret: legalább engedd hogy segítséghez juttasson. Ne kelljen miattad gyötrődnie.
2018. máj. 17. 04:09
 19/42 anonim ***** válasza:
13%

Ugyanezt csinálják az orvosok. Én nekem 3 hónapban 2 betegség!!!!! után mondta azt, hogy vigyenek agyturkászhoz, nem normális. Úgy, hogyba suliból is hazaküldtek a láz miatt, de őt nem hatotta meg... Meg, hogy ennek biztos nincs szervinoka, hogy valaki ennyit beteg!!! Mondom basszus, hát pont, hogy van főleg, hogy golt olyana családban, aki kisgyerekekkel dolgozik.

Engem ok nélkül akartak gyógyszerezni is, mert a pszichiáter kemény cirka 5 perc után, már antidepit és nyugtatót írt fel. Persze nem szedtwm be.

Aztán apámtól máig hallom, hogy "bolond vagy", akárhányszor lebetegszem.

2018. máj. 17. 05:26
 20/42 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, menj el, én is járok, egy év alatt csomot segitett, megtanultam leszarni az otthoni förtelmet, kiállni magamért és elköltözni végre jo messzire.
2018. máj. 17. 07:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!