Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyám elakar...

Mit tegyek ha anyám elakar cipelni egy ahyturkászhoz?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 honapban 7-szer voltunk az orvosnal mert rosszul lettem. Legutobb azt mondta hogy ez nem állapot és lehet fel kéne keresni egy agyturkászt. De én nem akarok elmenni mert akkor lehet kiderulne hogy mi van velem es hogy vagdosom magam
2018. máj. 16. 21:00
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg annyira baj lenne, ha segítenének neked a problémáidat megoldani, hogy ne vagdosd magad? Segíteni egyébként úgyis csak akkor tudnak, ha te is akarod.
2018. máj. 16. 21:06
 2/42 anonim ***** válasza:
97%
Elmész. Te is tudod, hogy nem normális ez az önmarcangolás, az önvagdosás. A cél nem az, hogy ezt elrejtsd a szakember elől, hanem hogy állj le ezzel és ne kelljen mit elrejteni. (Mmint ilyen teren, puszkos titkok mindig vannak)
2018. máj. 16. 21:07
 3/42 anonim ***** válasza:
97%
Menj el, ez a legjobb, amit tehetsz. És rögtön kezd a vagdosással, hogy haladjatok, spórold meg a feleslges köröket.
2018. máj. 16. 21:09
 4/42 anonim ***** válasza:
80%

Elég szomorú,hogy otthon ezt nem vették észre.

Mennyi idős vagy amúgy?Azt nem írtad.

2018. máj. 16. 21:18
 5/42 anonim ***** válasza:
94%
Pszichológusnak hívják, és örülj, hogy anyukád hajlandó fizetni. Mindenkinek az a legjobb, ha együttműködsz. A vakbélműtétre meg a gyomortükrözésre sem azért mennek az emberek, mert annyira vágynak rá. Ha problémád van, azt kezeltetni kell. És hálás lehetsz anyukádnak, amiért foglalkozik vele. Sajnos sok szülő nem veszi elég komolyan az ilyen helyzeteket.
2018. máj. 16. 21:44
 6/42 anonim ***** válasza:
95%
El kell menned. Én is járok, sokat segít. Szerencsére én nem jutottam el arra a szintre, hogy vagdossam magam. Fontos, hogy elmenj!
2018. máj. 16. 21:53
 7/42 anonim ***** válasza:
94%
Örülj neki, hogy a lelki egèszsègeddel is törödik. Nem mindenki ilyen szerencsès, mint te. Ès köszönd meg neki.
2018. máj. 16. 22:27
 8/42 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak nem akarom hogy emiatt is aggódnia kelljen...
2018. máj. 16. 22:28
 9/42 A kérdező kommentje:
13 vagyok
2018. máj. 16. 22:29
 10/42 anonim ***** válasza:
95%
Már aggódik. Majd akkor nem fog, ha a szakember közreműködésével helyreáll a lelki békéd. Nem agyturkász, hanem egy barátságos segítő szakember, aki kíváncsi rád, aki nem ítél el, aki sok olyan gyereket látott már, mint te, és akivel nyugodtan megbeszélheted a különböző emberekkel való konfliktusaidat, problémáidat, aminek következtében sokkal jobban fogod magad érezni. Most úgy néz ki, mintha ilyen nyugodt, egészséges, vidám állapotot el se tudnál képzelni. Pedig bizony van!
2018. máj. 16. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!