A lányotokat elneveznétek Fréziának?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép név, örülne neki egy gyerek ha ezt kapná, esetleg tudtok mondani szép, de egyben ritka női neveket?2018. máj. 15. 19:05
11/28 anonim válasza:
Nem tetszik a hangzása, nem adnám, pedig a jelentése szép, egy illatos virág.
12/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az Fr kezdetű nevek (pl a Franciska se)
Nekem a Szavanna a kedvenc lány nevem, simán hívnám így a lányomat, persze mások szerint meg ez a szörnyű :D
13/28 anonim válasza:
Nem hívnám így a lányomat. Ha nekem lesz egy lányom valószínűleg Bodza lesz a neve. Nekem nagyon tetszik
14/28 anonim válasza:
nem neveznem el igy, de tenyleg nem rossz nev.
16/28 anonim válasza:
Szavanna, Bodza, Málna? :D
Jézusom...
17/28 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert azt a kecses, kedves, illatos virágot is szeretem, aminek ez a neve.
Az a kérdés, hogy a vezetéknévvel együtt milyen dallamú, hangzású lesz, mert ez sokat számít.
18/28 anonim válasza:
Szerintem szép és inkább ez, mint egy Kiara! A lányomnak viszont nem adnám, mert a "lágyabb" hangzású neveket kedvelem. A Gerda is nagyon tetszik, de számomra ennek sem túl kellemes a hangzása. Egyébként én is egy virágról szeretném majd elnevezni a lányom.
20/28 anonim válasza:
Ha jól ki akarnék b... ni vele, biztosan
😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!