Elengednétek a lányotokat, ha saját pénzből fizetné a részét?
19 éves vagy lázadj fel,mert igy 30 évesen is engedélyt kérsz majd hogy elmehess egy koncertere,más városba,pasihoz. Ugyan.. Én 17 18 évesen már elmentem egyedül nőként fesztiválra,senki se evett meg.
35N
Sajnos barátaimnak nem jön be ez a stílus. Még egy tanárom szerint nem rossz, neki bejön, de el nem mennék vele :D
Mivel kisvárosban lakunk nincs itt semmi, O.Z.O.R.A. van egyedül nem annyira messze tőlünk,ott dolgozik több ismerősünk is, volt hogy egyedül benn voltam már egész napot míg nem végzett egy barátom. De VOLT-ra semmi pénzért "nem engednek" (hidd el, gondoltam arra, hogy csak egysuer lelépek, hogy megyek akkor voltra, de akkor meg patália lenne) eddig még ez a koncert se nyerte el tetszésüket.
Én elegednélek, pontosabban semmi kivetni valót nem látnék benne.
Rendszeresen járok az A38-as hajóra, teljesen normális hely.
19 évesen semmiben nem korlátoználak, oda mész, ahova akarsz. Ettől függetlenül persze aggasztana, hogy egyedül akarsz menni, hiszen mégiscsak Budapest... azért ott vigyázni kell.
Ellenben egy VOLT fesztiválon nincs miért aggódni, hacsak nem iszod magad totál részegre. :D
Én 15 évesen egyedül elmentem Voltra mivel a legnagyobb példaképem is fellépett (Slash) és most 18 évesen még mindig élek,semmi bajom nem esett,pedig 300 kilométerre volt és nagy fesztivál. Nem ittam sokat (bár ottani árakkal nem is tudtam volna) azthiszem 2 sört meg 2 fröccsöt a 6 óra alatt amíg ott voltam,nem drogoztam,nem fajtalankodtam (leszámítva a seprűnyélre húzott guminő lengetését) szóval nem értem miért akarja sok szülő a gyereke szociális életét teljesen ellehetetleníteni.
Lehet tettél valami olyat amiért nem bíznak benned?
De 18 évesen akkor se kell már az engedélyük és bizalmuk hogy elmenj
Az ég áldja meg a szüleidet, én Amszterdamba költöztem egyedül 19 évesen. Egyedül lakni, közlekedni, bulizni, tanulni, ügyeket intézni. Helyismeret nulla, angolul és németül beszéltem de hollandul kb 5 szót, ismerős nincs a városban, egyetlen Hollandiában élő barátom Groningenben lakik, egy kellemes bő két órás vonatútra. Valahogy még élek, szerintem te is meg fogod oldani az A38-at.
Tervezz előre útvonalakat, nézd meg hány átszállással közlekedsz, legyen nálad annyi jegy vagy pénz, nézd meg mikor megy az utolsó akármi Csepelre, hogy mikor kell elindulnod hogy azt elérd biztosan, és ha necces, legyen nálad taxipénz. Ha nagyon biztonságban akarod tudni magad, ne igyál többet mint általában, és maradj ki a pogó közepéből ha pogós koncert. Telefonod legyen feltöltve, legyen neted. Ha valami remek helyen, pl nyóckerben kéne átszállnod, javaslom a taxit.
Nem élheted le az életed úgy hogy rettegsz Pesttől mert "ott gonosz emberek laknak", helyismeretet meg megdöbbentő módon úgy szerzel ha odamész. Ennél neccesebb dolgokat is túléltünk már Pesten jóval fiatalabban, nincs mitől extrém módon félni ha nem vagy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!