Elengednétek a lányotokat, ha saját pénzből fizetné a részét?
En is mentem Ennyi idősen.igaz nem egyedül mert a barátaimmal ugyanolyan a zenei ízlésünk,de egyedul is elengednem.és ha ott élnél albérletben pl?
Beszélj a szuleiddel erről csak akkor már meglegyen a pontos terved !
Elengednélek, bár nyugodtabb lennék ha legább egy barátnod is menne veled. Most nekem egy kicsit elgondolkodtató a kérdés, mert munkatársam 16 éves lányát patidroggal rabolták el pár hete. Szerencsére meg lett.
Tudom, ez nem mindenkivel történik meg.
Másfelől meg nem 19 évesen kell elkezdeni az elmászkálást otthonról. Jobb az ha addigra ilyen téren önálló egy fiatal.
Igen, elrabolnak, megerőszakolnak és a vízbe dobnak... :D
Komolyan, semmi bajod nem lesz. Legyen nálad paprikaspray a kezedben este, de ennyi.
A "vidékiek" közül sokan úgy fogják fel Pestet, mintha az maga a Sátán székhelye lenne, és naponta történnének gyilkosságok, meg rabolnának el fiatal nőket.
Bp egy város, nagyobb, de pl. egy kis zsákfaluban ezerszer jobban rettegnék éjjel, mint a fővárosban.
Nem kell paráznod, viszont a sarkadra kell állnod, ki kell harcolnod az önállóságodat. A szüleid nem vették észre, hogy felnőttél.
Viszont tény, hogy jobb lenne, ha nem egyedül mennél, de ez sem tragédia. Addig még simán össze tudsz ismerkedni valakivel, akár egy lánnyal, aki szintén azt a zenét szereti.
Annyit viszont tényleg érdemes megfogadni, hogy italt max úgy fogadsz el, ha előtted töltötte a pultos, és nem veszed le a szemedet az italodról. Nem csak az alkoholosról. A partidrog ha nem is nagyon gyakori, de valós veszély, arról szól, hogy észrevétlenül az áldozat poharába öntik, aki az italával együtt megissza, és amíg ki van ütve, teljesen kiszolgáltatott. Ha valaki csak úgy hozna, azt érdemes inkább kedvesen és udvariasan elutasítani.
Elég jó itt az éjszakai közlekedés is, gyakran jár minden. Az az ideális, ha esetleg a csepeli rokonságból tudnál rávenni valakit, hogy jöjjön el veled a koncertre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!