Apám miért kritizál és, fordul folyton ellenem?
Akármi van mindig engem hibáztat..nem tudok hozzá szólni,mert egyből fujtat,sohajtozik és igy kérdez vissza hogy mi van?!. Minden kis apróságért leüvölti a fejem..multkor azon kezdett velem vitázni,hogy nem törölgettem le a polcokat .(mintha ő megcsinálná)
Meg szól hogy mossam ki a kádat mert töllem tiszta kosz.( ez úgy volt hogy a fajhamvasítómból lecsöppent egy lilla csepp,és jött is hogy tiszta kosz mert a kád szélén volt egy kosz csík ami eleve ott volt,csak várta mikor tudja rámfogni..
Meg valamiért sose véd meg szinte mindig ellenem van...pl: az iskolámba lopás történt és azt hitték én voltam mert késtem az oráról egy percet,és mert szünetbe telefonoztam és h akkor biztos leadom valakinek a forró drótot hogy rejtsék el a lopott holmit mert keresik. Erre panaszkodtam otthon hogy engem vádolnak és még apám kiabált le engem h f****rt feltűnösködök,telefonozok,és kések. Meg multkor beirt nekem az info tanárom egy egyest bár nem tudom mire(az infó tanár mentállisan fogyatékos..egyszer előre beirt egy hérte hiányzónak.
Erre jön apám, és elkezdi h jó beszélek a tanárral..de remélem nem hazudozol.
Ha nem tudok valamit, vagy elfelejtek valamit,automatikusan hazugságnak hiszi.
Multkor jövök haza,épp semmi dolga nem volt és szoltam hogy ma lejár a bérletem..erre leüvöltött h miért nem szóltam reggel és hogy oldjam meg ha ilyen hülye vagyok. Pedig két simán el tudott volna menni venni..meg multkor kicseppent egy csepp kóla és azért is lekiabált.
Meg elkezdi hogy miért nem fekszel le időbe? Erre én:lefekszek de nem bírok elaludni..
Erre ő: jaj persze..nem kell a hülye dumád.
Pff..meg megkértem hogy hozzunk nyúl kaját erre rámszólt hogy jó van ne nyaggas már..három hétig vártam hogy vegyünk kaját..de semmi.szoltam megint erre lekiabált hogy miért nem szoltam!!és minden nap ez megy. Már amikor itthon van.
Én probállok megfeleni de folyton azt érzem hogy egy csalódás vagyok és hogy nem ilyen gyereket akart mint én hanem egy tökéletes kitűnő tanulót. Nem egy ilyen bénát..
Vagy nem rudom miért kritizál..miért csinálja? Hogy érjem el hogy abba hagyja?.
Nem. Ez honnan jött egyáltalán?.
Én nem kiabállok senkivel meg nem szekállok senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!