A családom bolondnak tart. Mit tegyek? Vajon az vagyok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy vannak kényszergondolataim, és még nem tudom milyen bajaim. Egyedül félek kimozdulni itthonról, így egyedül nem is megyek sehová. Félek emberekhez hozzászólni is. Utálom tömegbe menni, rosszul vagyok ha olyan helyre kell mennem, ahol sok ember van. Sokszor vagyok rossz hangulatú, nincs kedvem semmihez, valamikor sírok is. Olyan kényszergondolataim is vannak hogy pl. ha nem keresek rá valamire az interneten aznap nem tudok elaludni, ha nem őrzöm le többször is a szobámban hogy van-e valamilyen bogár, pók, nem tudok elaludni stb. Emiatt a családom dilisnek tart. Tudom ciki a helyzetem 24 éves "nőként".2018. máj. 14. 15:36
12/12 anonim válasza:
# 10 Ne terjeszd az ilyen mindenbenegyblog szintű történeteket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!