Az normális, hogy itthon nem lehet semmit sem leejteni?
"Sokszor leejtek valamit,"
EMlékezni sem tudok rá, mikor ejtettem le utoljára valamit.
Ettől függetlenül nem normális a műsor, amit csinálnak a szüleid.
“hangyamoly” Lol
Ők szigorúak, frusztráltak, nem normális dolog, dehát sokan vannak akik kiabálással próbálnak nevelni.
Őket is így nevelhették és magukkal hozták a bevésődött mintákat.
Én jó fej anya vagyok, de a múltkor eléggé ki voltam bukva és lekiabáltam a lányom fejét, hogy ha ilyen kupit hagy állandóan, felgyújtom a szobát. Betegesen hangzik? Ezt hallgattam gyerekkoromban én is az anyámtól. Ahogy kicsúszott a számon rájöttem hogy most "az anyám beszélt belőlem", gyorsan bocsánatot is kértem érte. De ha az ember nem figyel oda tudatosan, ismétli a mintákat. Majd te is figyelj oda ha lesz gyereked. Amúgy meg azért ejtesz le dolgokat, mert már te is magadba beszéled hogy ügyetlen vagy és mihaszna, pedig szó sincs erről. Nagyon káros ez amit a szüleid csinálnak....
Sokan "kamuznak" itt, de pl. az én anyám kb. ugyanilyen volt. Mondjuk ez a dolog nálunk anyámon kívül mindenki másra ki volt élezve.
Csak egy példa: ha öntöttem a pohárba a tejet és kiment pár csepp, azonnal ordított. Minden ér megfeszült rajta, mintha a házat gyújtottam volna fel, akkora ügyet csinált pár csepp félrefolyt tejből. De ha ő mondjuk poharastól leejtette volna, akkor az nem számít. Ha ő bénázott, az sosem volt persze baj, még nevetett is magán.
Voltak nálunk vendégek, pont akkor történt a tejes eset, rá is szóltak anyámra, emlékszem, hogy miért csinál ilyen patáliát ilyen apró dolog miatt.
Nalunk, ha apu reszeg volt olyankor ment, a hogy tetted le, leejtetted, miert ugy csinalod, de bena vagy meg ezt se tudod szoveg. Egy ido tan elore feltem. Szoval megertelek.
Ami viszont elgondolkodtato, hogy 18 evesen tenyleg meg leejted az ennivalot, majd rohantadban a seprut a csillarba utod...ha alapbol ennyre rossz a mozgaskoordinaciod, akkor szegeny szuleid lehet valoban csak frusztraltak az ugyetlenseged miatt.
Szerintem menj el sportolni valamit, barmit, akar csak tornaterembe edzeni vagy futni. Fejlodni fogsz, kevesebbet vagy otthon, raadasul lehet a szuleid még buszkek is lesznek rad, hogy jaj de ugyes, gyors, eros lett ez a gyerek...
(Amugy a felcsattanasuk, rendszeres ordibalas nem nrmalis, de ha egymassal s ugyanezt csinaljak, akkor orulj ez nem ellened van szemelyszerint!)
Kedves Kérdező, ha még egyáltalán olvasod a válaszokat!
Semmi baj nincs veled, de a szüleid kezelésre szorulnak.
Vegyél egy pár füldugót, aztán ülj le egy kényelmes székbe.
A teendők a következők:
1. Vágd földhöz a kulcscsomódat.
2.Várd meg a balhé végét.
Mikor a szüleid kellően eltávolodtak, ismételd az 1. ponttól.
Mik ezek a hozzászólások pár embernél? :D
Nem, nem normális dolog így beszélni az embernek a saját gyerekével, de még egy másik, idegen emberrel sem viselkedünk így.
Volt már, hogy vendégeitek voltak és ők ejtettek le valamit? Ahhoz mit szóltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!