Az normális, hogy itthon nem lehet semmit sem leejteni?
hány éves vagy??
mi van akkor ha elkezd ordibálni?? na jó mondjuk a kajáért én is szóltam volna mert ha olyan akkor foltot hagy, meg azért a kaja ne essen már ki a kezdeből :D de ezért se ordibálnék veled csak szólnék hogy figyelj már oda :D
most mi van abból ha leesik egy könyv?? semmi, nyugi már..
én még szólnék is nekik hogy amúgy kúltúrált hangnembe nem lehet beszélni?? rossz a hallásotok?? ti talán még nem elytettetek le semmit?? soha nem hibáztatok?? vegyetek már kicsit visszáb, történt baj?? nem?? akkor meg :D és még sorolhatnám
emiatt ne stresszelj már, ha le is ordítanak abból még nincs semmi nem a lábad törik el, csak hangosabban beszélnek
Kettes, ne károgjál már kamut ide is.
Mostohaanyám ugyanez volt, ha bármit leejtettél, vagy akármi már üvöltött "hülye, béna, idióta, szerencsétlen..." stb.
Mindenkivel, a saját apjával nekiállt ordítani, mikor az véletlen elejtett egy poharat és a konyhai szőnyegre folyt belőle a kávé. Mondjuk én az apja helyében szájon is vágtam volna, ezerszer kiérdemelte.
A gyerekeivel kiabál, apámmal, velem, a szüleivel minden csip-csup hülyeség miatt, amire más max. a fejét csóválja.
Mit tehetsz? Dolgozol és elhúzol a francba.
A szüleid még kétfelé tudnak figyelni.
Tudnak úgy tévézni, hogy esznek közben.
Te meg erre nem vagy képes, és ha tévézel, akkor nem tudsz az evésre figyelni, és leejted a kaját. Ha meg a sietésre figyelsz, a csillárra már nem jut figyelem és sietés közben levered.
Próbálj meg egyféle dologgal foglalkozni egyszerre.
Ha eszel, akkor egyél.
És NE tévézz közben.
Ha az evés közben az evésre figyelsz, nem ejted le a kaját.
[Sör, vagy szíkvíz üzembe, vagy porcelán-gyárba NE menj dolgozni!]
Nálunk ugynez volt, most pár év távolságából látom, mennyire abszurd és nem normális helyzet volt.
Nyugi, nem veled van a baj, ők a frusztráltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!