Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek apával valami baj van?

Félek apával valami baj van?

Figyelt kérdés

Én még fent vagyok apa már 21óta alszik de elég furcsa dolgokat csinál

Apám alszik felkel kiabál és visza fekszik elég durva

Horkol hirtelen felriad felül és azt kiabálja ki vagy te menj innen majd vissza alszik

Újra felkel majd mászkál kiabál megint hogy honnan ismersz majd csak áll egy helyben úgy 1 percig és vissza fekszik

23:50ig ezt kb 3x csinálta eddig

Mászkál és egy helyben áll

Ijesztő félek kicsit

2018. máj. 9. 23:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az normális ha emlékszik rá?
2018. máj. 10. 21:32
 12/17 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem tőle hogy tudd arrol hogy mászkál és beszélt ejszaka azt válszolta hogy igen

Kérdeztem hogy miért kiabált és dülöngél előre meredten nem tudja...

Valaki tapasztalt hasonlót?

2018. máj. 10. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Az alvajárok nem igazán emlékeznek,szóval lehet h itt más is van. Kéne pszichológus v vmilyen doki,igy látatlanban nehéz segiteni.
2018. máj. 10. 21:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt biztos h az alvajárók nem emlékeznek a cselekémyeikre. Ezért nem biztos már h alvajárásról van e szó. Szólj felnőttnek az a biztos.
2018. máj. 10. 21:42
 15/17 A kérdező kommentje:

tudja hogy fent van beszél de nem tudja hogy mit beszélt nem emlékszik rá de tudatába van annak hogy fent volt éjszaka

Délután is bealudt felkelt felült az ágyba és baba hangokat adott ki uáágágá ilyesmi

Kezdek egyre jobban félni

Holnap felhivom az orvost

2018. máj. 10. 21:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Tedd azt mert igy nehéz megmondani mi folyik nála.
2018. máj. 10. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Paranoid skizofrén. Halucinációi vannak. Veszélyes is lehet, de ez egy kezelhető (de véglegesen nem gyógyítható) betegség...

Nekem is ez van.

2018. máj. 29. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!