Miért akarnak az emberek gyereket ha utána nem igazán érdekli őket mi van velük?
21 vagyok, nem vagyok szülő, de szerintem egyszerűen megunják, sőtt terhes lesz nekik a felelőség és ugye a gyerek nem mindig kisangyal vagy egy szépségkirálynő, 130-as iq-val és nagy eq-val.
Átlag 20-25 évig ott van a szülő nyakán, az életének a harmadát-negyedét kiteszi.
A gyerekvállaláshoz pedig nem kell vizsga, sem tanfolyam, nem tudja mindenki, hogy mivel segít vagy mivel árt a gyerekének.
Azokkal értek egyet, akik szerint ez ritka és inkább züllött, vagy pénzhajhász családoknál van, akiknél rossz az értékrend.
"Van fedél,meg étel,iskoláztatják,de ezenfelül semmi."
Normálási esetben - és nekem nagy arányban ilyen ismereteim vannak: Taníttatják gonddal, és ezen felül nem "semmi", hanem példaadóan élnek viselkednek, példaadóan teszik a dolgukat, beszélgetnek emberekkel - és ebből tanul a gyerekük.
A nagy szülői prédikációkból nem tanul semmit, de állandóan figyeli a környezetét, szüleit, és abból tanul a gyerek a legtöbbet.
Mérei, a gyemrek pszichológus, említette egy riportban: "a hátammal is nevelek" - a tartás, a morális hozzáállás a dolgokhoz, a világhoz - ez, ami a szülői házban nevel. Más mint az iskolákban.
Kinek van gyermeke a válaszolók közül?
Kompetensek egyáltalán ebben a kérdésben? Csak érdekel.
#18 hogy a nőknek ezt tanítsák
A férfiaknak nem kell? Ők csak megcsinálják a gyereket aztán szevasz vagy mi? Hanyadik században élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!