Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem kellene elvenni a gyereket...

Nem kellene elvenni a gyereket attól a szülőtől, aki a gyerekkel a karjában dohányzik?

Figyelt kérdés
Ma is láttam ilyet, ahogy korábban is jó néhányszor. Nem érdekli az ilyeneket a gyerek egészsége? Nem szereti annyira a gyerekét, hogy kibírja addig, amíg leteheti?
2018. máj. 8. 20:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem kellene elvenni, de alaposan meg kéne mosni a fejét az ilyen felelőtlen szülőnek.
2018. máj. 8. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem a cigin kéne lovagolni,inkább az alkohol problémát orvosolni,mert nem a bago ami családokat tesz tönkre,hanem a pia. A családon belüli erőszak 90 % az alakhol hoz közheteő 50 % meg a mentális problémákhoz. A cigi kb 10 %
2018. máj. 8. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem kéne, azoktól miért nem vetetnéd el, akik csak ordítani tudnak a gyerekkel?

A bagó negyedannyira nem káros, mint egsz nap azt hallgatni, mekkora lúzer senki vagy, és bár dögöltél volna meg.

2018. máj. 9. 07:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért kell a dohányzásból ekkora ügyet csinálni!? Jómagam nem dohányzom a szüleim egész életemben dohányoztak mégis egészséges vagyok és nagyon boldog gyerekkort adtak nekem! Aki dohányzik a gyereke mellett nem szereti? Istenem mentsd meg a hülyéket!
2018. máj. 9. 09:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
De...rogton intezetbe kell vinni. Az okoskodokat meg fejbeloni.
2018. máj. 9. 12:54
 16/16 Zsombi55 ***** válasza:
Dohány kereskedelmet kell betiltani.
2019. aug. 7. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!