Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő, aki nem ismeri be,...

Szülő, aki nem ismeri be, hogy rosszabbul hall? A baj, hogy anyukám is egyre rosszabbul hall.

Figyelt kérdés

Állandóan ordítozik, a telefonba üvölt, pedig max. hangerőn van, a tévét bömbölteti, nem érti, amit beszélünk.

Csomószor odavágja, hogy mit motuogsz, majd szájon váglak, úgyis engem szídsz. Mikor rendesen mondom a dolgokat, csak nem érti...

Viszont anyukám is egyre rosszabbul hall. Félrehall dolgokat. Nekem gáz kicsit...

2018. máj. 8. 16:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Én iszom meg a levét
2018. máj. 8. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
2018. máj. 8. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vicces más KOMOLY kérdésére ideírni eg kamut...
2018. máj. 8. 17:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem kamu, drágám, már bocs.
2018. máj. 8. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Na, vigyázz ezzel, hogy neked gáz... anyu orvostól orvosig hordta apámat, mert apu kiabál, rosszul hall, mindenhol teljesen jó lett az eredmény, míg egy lelkiismeretes orvos nem vizsgálta meg anyámat is, és ki nem derült, hogy neki van baja, kóros hangosságfokozódásnak hívják.

Lehet, hogy anyád egészséges.

2018. máj. 8. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
70 felé közelít mindkettő
2018. máj. 8. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!