Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarja anyám, hogy még...

Miért akarja anyám, hogy még rosszabbul érezzem magam?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és én vagyok a legmagasabb az osztályunkban. 170 cm vagyok, még a fiúk is alacsonyabbak nálam egy fejjel. Emiatt nagyon rosszul érzem és szégyenlem magam. Nemsokára ballagás lesz és anyám vett nekem egy majdnem 10 cm-es magassarkút. Könyörögtem neki, sírtam, hogy ne kelljen felvennem, így is mindenki alacsonyabb, mint én, nem akarok 180 cm-es lenni, de hajthatatlan, kiabál és kötelező abban mennem. Miért csinálja ezt velem?

2015. ápr. 28. 13:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Mekkora lenne már én is akkora lennék :D
2015. ápr. 28. 14:00
 2/23 anonim ***** válasza:
38%

Megkerdezted mi lenne, ha visszavinnetek a boltba es valasztanal helyette egy masikat?

A magassagodat ne szegyelld! Lesz meg ido, mikor buszke leszel ra, hogy nem vagy kis torpike.

2015. ápr. 28. 14:01
 3/23 anonim ***** válasza:
65%
Valószínűleg anyukád rajtad akarja kiélni a saját stílusát is, ami rajta nem áll jól, vagy nem tudja hordani, vagy ő is ezt hordja, és téged is elkezdett nőként kezelni.. 10 centis sarok szerintem is tényleg sok egy 12 éves lánynak, én legalábbis nem érezném jól magam benne felnőttként sem. A magasságoddal viszont nincs semmi baj, ne aggódj. Valószínűleg te picit korábban nőttél, mint a többiek, de majd utolérnek, a magasságod átlagos, nem lesz semmilyen hatással az életedre.
2015. ápr. 28. 14:02
 4/23 A kérdező kommentje:
Igen, de nem enegedi meg. Amikor én kapok ruhákat azt kell venni amit először meglát és jó méretben, de bezzeg ő magának órákig válogat.
2015. ápr. 28. 14:04
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom nem te ballagsz 12 évesen?

Amiatt nem kell szégyenkezned, hogy 170 cm magas vagy, de a 10 cm-es sarkú cipőt én biztosan nem venném fel, főleg ha sokat kell állni, vegyél fel egy laposat és mondd meg, hogy fáj a lábad a magasban. Amúgy sem egészséges az ilyen cipő, ne tedd tönkre a lábad ilyen fiatalon. Vegye fel anyád, menjen ő benne, érthetetlen számomra miért erőszakoskodik. Beszélj apukáddal, hátha ő segít.

6/23 anonim ***** válasza:
66%

büszke rád egy modellnek tart és ki akar emelni

nem érti hogy a társadalomba sokkal jobb beolvadni..

én nem venném fel és pont, ma nem mennék ballagásra!

7/23 anonim ***** válasza:
*vagy nem mennék
 8/23 A kérdező kommentje:
Nem ma lesz a ballagás és nem én fogok ballagni. Sajnos falun élünk, itt nincsenek ruhaboltok úgyhogy én nem tudok venni másik cipőt.
2015. ápr. 28. 14:06
 9/23 anonim ***** válasza:
22%
Mi van tulajdonképpen? Nem is te ballagsz, meg nem is most. Hová nem akarod felvenni a cipőt?
2015. ápr. 28. 14:14
 10/23 A kérdező kommentje:
Nálunk kötelező az egész iskolának ott lenni a ballagáson nemcsak a végzősöknek.
2015. ápr. 28. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!