Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Alvásprobléma a családban....

Alvásprobléma a családban. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Jön a nyár és ezzel együtt a forróság és a szúnyogok. Anya nem tud aludni a melegben. Ami azt jelenti, hogy kinyitja a nagyon nagy erkélyajtót. Amivel együtt ő beengedi a szúnyigokat a kertből. Főleg hogy még föl is kapcsolja a lámpát sokszor a szobában, ha mondjuk mosdóba megy éjszaka vagy valami dolga akadt. A másik, hogy én nem tudok sötétben és zárt ajtónál aludni. Ezért szükséges nekem a folyósón a lámpa, amire rálátok. De a folyósó anya szobájába is bevilágít, így bejönnek a szúnyogok. Anya ezért éjszaka közepén kijön lekapcsolni, és kinyitja az ajtóját, hogy én is kapjak friss levegőt, mert én 30 fokban alszom szerinte. És így átrepülnek. Őt nem zavarják a szúnyogok, szét van csípve mindenhol már most, de mivel pár másodperc alatt elszik, így nem zavarja a zümmögésük, engem meg kikergetnek a világból, mert alapjáraton 2 óráig forgolódom mire elalszom. Húgomat is zavarja a dolog, mert szegény szintén szét van csípve, mert anyával alszik egy ágyban. De anyát nem érdekli, ő nem akar megsülni, szúnyoghálót nem lehet sajnos felrakni az erkélyre, mert olyan az ajtó, és szúnyogriasztó használata tilos itthon, mert anya nem engedte meg. Drága és írtó büdös. Eléggé patthelyzet van, nincs mozgástér. Ötletek ezek infók alapján, hogyan oldjuk meg a dolgot?

2018. máj. 5. 12:30
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Letojja a gyerekeit?
2018. máj. 15. 22:56
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
A másik kérdésednél is írtam hogy anyád elég igénytelen lehet mert így nem csak a szunyogok de a legyek is csőstöl jönnek be a lakásba. Mondd el neki hogy a szunyog nem csak őt csipi meg hanem mindenféle állatot disznót pl,aztán majd csodálkozik ha befigyel nála valamilyen fertözés. A legyek meg ráröpülnek a szarra is aztán meg a az asztalon olvadó húsra. Őt ezek a dolgok sem hatják meg? Nálunk elképzelhetetlen hogy ne legyen szunyogháló.
2018. máj. 16. 08:37
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

#24-es vagyok.

F#SZT nem lehet felrakni szúnyoghálót az ajtóra.

Mi is most vettünk egyet, csak simán be van ütve pár rajzszög az ajtófélfába. Ne legyetek már ennyire életképtelenek. Főleg te. Ha zavar, tegyél ellene valamit, ne csak siránkozz itt.

Mégis milyen ajtó az, amibe nem lehet rajzszöget ütni? Vagy az ajtófélfa melletti falba?

2018. máj. 16. 13:04
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Szobád ajtaját kulcsra zárod lefekvéskor, így anyád nem tudja rádnyitni éjszaka közepén. Ennyi.
2018. máj. 29. 20:32
 35/39 A kérdező kommentje:
Nem lehet bezárni az ajtót :D
2018. máj. 30. 00:28
 36/39 anonim ***** válasza:

Vegyél éjjeli fényt a szobádba és zárd be az ajtót, akkor nem kell felkapcsolni a villanyt és anyukád nem kel fel este.

Akár tesód is átköltözhet hozzád ha befér egy elég nagy matrac a szobádba.

2018. máj. 30. 08:15
 37/39 kovpet ***** válasza:
100%

De, be lehet zárni az ajtót. Minden ajtót be lehet zárni, tedd is azt.

Állj ki magadért, mert más nem tud és nem is nagyon akar, tehát vagy te, vagy senki nem képviseli az érdekeid.

2018. máj. 30. 09:07
 38/39 anonim ***** válasza:
Na most már lassan addig is eljutunk, hogy nincs ajtótok. KAMU.
2018. máj. 31. 18:03
 39/39 A kérdező kommentje:
Van ajtó, de rossz rajta a zár :D
2018. máj. 31. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!