Fel lehet jelenteni?
19 L Vagyok
anya ma elvette a telefonomat amit a saját pénzemből vettem azért mert valakit felhivtam hogy segítsen a tanulásban
szépen szóltam hogy legyen szíves vissza adni mert szeretnék tanulni de nem adja oda
ez már a sokadik alkalom hogy csak ugy elvette tőlem
jelentsem fel a rendőrségen hogy el vette a tulajdonom ?
mit lehet tenni?
Anyám idegbeteg 15eve nem dolgozik csak eltartattja magát
Állandóan dirigál megtilt megszab dolgokat mikor mit hová kível mit csinálhatok
Beleszol mindenbe és csak az jó amit ő mond ha valakinek más a véleménye akkor elkezd üvölteni hogy ez hülyeség
A házimunkát elvégzem leviszem a kutyat takarítók elmosogatok leviszem a szemetet boltba járok neki
Rendesen tanulók
Nem iszok nem cigizek
Érettségi után még elmentem tanulni
Te kis zseni csak azért írtam le hogy ne nevezzenek lustának aki nem csinál és ne segít
Utolsó előtti azt csináltam
A családok nagy részében valamelyik szülő, vagy akár mindkettő távol áll a filmekben látott ideális, békés, happy családtól.
Ilyen esetben a gyerek, ahogy alkalma lesz, elköltözik valamilyen módon.
Addig pedig tűr, nyel, vagy éppen naponta generálnak egy veszekedést.
Mégis, mit vártál a rendőrségtől ?
Egy légtérben élő családtagok vitáinál , mint a tied, nem fog a rendőrség kivonulni és elvenni anyádtól a telefonodat. Nem is valós rendőrségi ügy a tied.
Visszakaptad már a telód?
Elköltöztél?
Anyád kisangyallá vált, miután megtudta, hogy feljelentetted?
Vihar az egész egy kanál vízben.
Anyám egy őrült leszort lerantott mindent ami mozdítható
Nekem jött egy asztali tükörrel ràncigâlt megtiltotta hogy kimenjek a házból fogva tartott
És segitett a rendőrség
Eljöttem otthonról
Sokkal nyugodtabb és tudok koncentrálni a tanulásra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!