Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem az anyukám?

Miért ilyen velem az anyukám?

Figyelt kérdés

Régen nagyon jó kapcsolatunk volt,de újabban folyton veszekedést provokál. Tudom,hogy amiket mond annak van valóságalapja de mindent eltúloz. 2-3 naponta veszekszik velem mert csúnya vagyok,idegesítő és életképtelen.

Egy éve van barátom,akivel nagyon szeretjük egymást és ő is ismeri. Ha találkozik vele,kedvesen beszélgetést kezdeményez és közvetlen. Ellenben ha nincs itt,mindenből azt hozza ki,hogy úgyis szakítani fogunk. Heti rendszerességgel. Tudom,hogy valószínűleg egyszer sajnos vége lesz,de egy év alatt még soha nem voltunk a szakítás közelében sem. Akkor meg miért kell elrontani a kedvem ezzel folyton?

Próbáltam vele beszélni,de nem hat. Ha békülni akarok,akkor is csak úgy tud,ha előtte elhord engem mindennek. Én persze egy szót sem szólhatok(kulturált formában sem),mert ő hibátlannak gondolja magát. Érdekes,hogy a sértett fél tisztában van a saját hibáival,viszont aki bántja a másikat,tökéletesnek érzi a személyiségét.

Van valaki aki hasonló helyzetben van/volt? Ti mit tettetek? Sarokba szorítva érzem magam.

18 éves vagyok egyébként,ketten élünk. Apával régen elváltak,vele jó a kapcsolatom de messze él,így nem tudok bármikor átmenni hozzá. Pedig jó lenne,mert itthon így már aludni,enni és tanulni sem tudok.

2018. ápr. 26. 07:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor ezt egy kicst eltúloztad, iyet nem mond anyukád rólad, hogy csúnya vagy!Szerintem nem veled, hanem önmagával van baja amit Rád vetít! Ettől persze a tények , azok tények, és bánt a viselkedése! Próbálj megszüntetni minden okot a zsörtölődésre, kerülj minden konfliktus forrást hátha nyugisabb lesz az életed!
2018. ápr. 26. 15:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Szóval nem is hívott csúnyának. Negatív dolgokat mond, oké, de te most túlzásba estél.

Nem mondom,hogy veled ez van, viszont sok ember nem veszi észre magát, pont az olyn dolgokban, amit leírtál.

Lehet,hogy szerinted te jól öltözködsz, miközben 10-ből 8 ember kiröhög. És az is lehet,hohy nem vagy fotogén.

Én most csak kisarkítottam, nem mondom,hogy így van, de akadnak bőven ilyen emberek.

A többi negatív dolog pedig........hát undorító. Biztos van valami lelki problémája, de szerintem ez sok,amit csinál. Az ilyet mérgező szülőnek hívják, és jobb minél gyorsabban megszakítani egy ilyennel a kapcsolatot.

2018. ápr. 26. 19:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Persze én nem is gondolom magam se nagy divatikonnak,sem fotómodellnek. Ezek csak példák voltak arra,hogy szerinte csak és kizárólag rosszul nézhetek ki. Erre értettem a csúnyát.
2018. ápr. 26. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem vagy csúnya! A széség egyébként sem a csinos pofin múlik! Érthetetlen anyukád viselkedése, hiszen minden anyának a sajátja a legszebb! Formákd úgy a külsőd ahgy neked tetszik, legyél az aki vagy, próbáld valahogy megértetni édesanyáddal, hogy ahhoz azért van némi köze milyen ember lett belőled!
2018. ápr. 27. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!