Szerintetek ez anyukám részéről mennyire volt helyes?
Arról van szó, hogy a tesómmal régóta nem vagyunk jóban, de ezt nagyon nem is részletezném. Gyerekkorunk óta ez van, változni nagyon nem fog. Az utóbbi időben jobban megromlott a viszony közöttünk, hónapok óta se kép se hang egymás felé. Se karácsony vagy szilveszter, névnap, születésnap semmi. Tegnapelőtt egyszer csak megjelenik, hogy neki kell a szgépem internet miatt. Ugye amikor én kértem tőle szívességet soha sem tett semmit, vagy utána jól otthagyott a lecsóban. Én persze nemet mondtam neki, mondtam ha eddig se akkor én miért tegyek neki egy kis semmiséget is. Anyu is sajnos belekeveredett, tesóm persze jól felhangolta, direkt őt is belevonta. Erre ugye szintén nem reagálásom volt, mert a tesóm direktbe vonta bele...
Azóta persze anyu rám haragszik, nem is beszél velem csak a legszükségesebbet, illetve én köszönök neki ő nem is köszön nekem.
Hozzáteszem tavaly előtt tesóm durván verte a balhét, anyuval is olyan hangnemet váltott amikor majdnem nyakon vágtam. Akkor ugye a fordítottja volt.
Próbáltam anyuval beszélni, csak ugyanazt mondja...
Én nem azt mondom messze sem vagyok tökéletes illetve bennem is van bőven hiba, de ebben valahogyan úgy érzem nem vagyok hibás.
Anyu csak annyit lát az egészből, hogy én nem tettem meg amire megkért.
Hahh.... szóval direkt keresztbe tettél a tesódnak, erre neked áll feljebb, és az a kérdés, hogy anyukád (tehát még véletlenül se te) helyesen cselekedett-e.
Gondolom még gyerek vagy, azoknak vannak ilyen piti módszerei, mint neked, hogy "nem adom oda a gépem csakazérse". Aztán te vagy megsértődve.
És még ki is írod ide kérdésnek, ahelyett, hogy mélyen hallgatnál. Gratulálok.
Pokoli rossz érzés ez anyu miatt, nagyon bánt ez.
Igazából az bánt, hogy kényszer helyzetbe hozott ezzel holott tesóm hónapokig nem láttam nem is beszéltünk egymással. És anyu ebből csak ennyit vesz le. Soha sem szóltam ez máskor is csinálta engedtem tesómnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!