Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez anyukám részérő...

Szerintetek ez anyukám részéről mennyire volt helyes?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy a tesómmal régóta nem vagyunk jóban, de ezt nagyon nem is részletezném. Gyerekkorunk óta ez van, változni nagyon nem fog. Az utóbbi időben jobban megromlott a viszony közöttünk, hónapok óta se kép se hang egymás felé. Se karácsony vagy szilveszter, névnap, születésnap semmi. Tegnapelőtt egyszer csak megjelenik, hogy neki kell a szgépem internet miatt. Ugye amikor én kértem tőle szívességet soha sem tett semmit, vagy utána jól otthagyott a lecsóban. Én persze nemet mondtam neki, mondtam ha eddig se akkor én miért tegyek neki egy kis semmiséget is. Anyu is sajnos belekeveredett, tesóm persze jól felhangolta, direkt őt is belevonta. Erre ugye szintén nem reagálásom volt, mert a tesóm direktbe vonta bele...

Azóta persze anyu rám haragszik, nem is beszél velem csak a legszükségesebbet, illetve én köszönök neki ő nem is köszön nekem.

Hozzáteszem tavaly előtt tesóm durván verte a balhét, anyuval is olyan hangnemet váltott amikor majdnem nyakon vágtam. Akkor ugye a fordítottja volt.

Próbáltam anyuval beszélni, csak ugyanazt mondja...

Én nem azt mondom messze sem vagyok tökéletes illetve bennem is van bőven hiba, de ebben valahogyan úgy érzem nem vagyok hibás.

Anyu csak annyit lát az egészből, hogy én nem tettem meg amire megkért.

2018. márc. 25. 07:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Sajnos a vita tovább fajult, odáig ment anyukám most hánytorgatta fel nekem hogy a műtét utáni hónapokig tartó felépülésemben segített ezek után erre se vagyok képes....

És ez egyre csak rosszabb lesz...

2018. márc. 25. 11:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Illetve anyuval én nem vitatkozok ő vitatkozott velem az előbb is szó szerint ezeket a szavakat mondta, illetve szemétnek is nevezett....
2018. márc. 25. 11:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem anyád adja oda a gépét? Abszolút nem jogos ahogy veled viselkedik.
2018. márc. 25. 12:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Sajnos neki nincsen tesóm gépe szerinte nem jó mert a diginethez nem lehet rákapcsolni mivel nem windows rendszer alapú az övé, ha nem ios, mert az enyém a donor gép a routerre telepítve, amit mondjuk eleve kamunak gondolok részéről....
2018. márc. 25. 12:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád máskor is ilyen? hány éves vagy?
2018. márc. 25. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
Ez kamu. Páromnak is macbookja van, és simán netezik vele, meg még több ezer ember is rajta kívül. Szerintem csak be akarnak etetni.
2018. márc. 25. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Én megszakitnám kapcsolatot ezzel a bandával,olyan anyával aki szemétnek nevez. Sajnos igy jár aki csak becsuszott,üdv a klubban.
2018. márc. 25. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes logikája van anyukádnak. Ő melletted volt a műtét után (a tesód nem), és EZÉRT te tartozol a TESÓDNAK. Így már sajnos elég egyértelmű, hogy ő lehet a kedvenc gyerek (nyilván a tesód azért keverte bele anyátokat, hogy érzelmileg nyomás alá helyezzen - ne hagyd!!). Nézd, nem látok bele az életedbe, biztosan megvolt az oka annak, hogy nem adtad kölcsön azt a gépet. Szerintem hanyagold velük a kapcsolattartást most egy jó darabig. Van az embernek épp elég gondja a hétköznapokban, nem hiányzik még az is, hogy folyamatos balhé legyen családtagokkal. Tiszteld magadat annyira, hogy nem állsz szóba olyanokkal, akik szemétnek neveznek. Ha majd felnőnek, és megtanulnak kulturáltan kommunikálni, akkor meg lehet beszélni a nézeteltéréseket.
2018. márc. 25. 16:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, én a helyedben ezek után az anyámmal is megszakítanám a kapcsolatot, nem csak a testvéremmel.
2018. márc. 26. 09:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja, hogy még ahhoz is retardált, hogy beállítsa a netet? :D (vagy beledugjon egy kábelt, kek, de a wifi jelszót beiírni sem nehéz)
2018. márc. 26. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!