Fizetnének anyukátok tartozását, ha hülyeségre vett fel hitelt?
Figyelt kérdés
Minden szemetet össze vásárol (teleshoppos cuccok, mlm), aztán mindenkitől (saját szülei, volt férje, nagynénik) kuncsorog a törlesztőre, de már senki sem ad neki, csak én. Viszont én se akarnék erre költeni, saját életem van már. De ha nem tud fizetni még elviszik a házát. Ti fizetnétek helyette? Meg csak 55, ápolónő nagyon rossz fizuval (24 F)2018. ápr. 23. 17:18
21/23 anonim válasza:
Nálunk a szomszéd néni(70) panaszolta, hogy nem tudja megvenni a 650.000 Ft-os atkaporszívót, mert még fizeti a részleteit a mágneses lepedőinek.
:(
22/23 anonim válasza:
Az ember nem tanul addig a saját hibájából, amíg mindig van egy ügyeletes marha (bocs kérdező), aki kihúzza a sz#.rból. Ha nagyon rossz a fizetése, akkor meg kell tanulnia beosztani. Ha folyamatosan segítesz neki, akkor veszi fel az újabb hiteleket, amiket majd fizethetsz élete végéig és a végén egy jó kis adósságot hagy majd rád.
Ha már rá van terhelve a házára, akkor nagyon egyszer: kifizetném, ha átiratná a nevemre.
Egyébként 24 éves vagy, most indul az életed, a karriered. Ha lesz saját családod, akkor majd tőlük veszed el a pénzt, hogy a felelőtlen szülődnek fizesd az adósságát?
23/23 anonim válasza:
Mivel ismerjük a körülményt hogy valóban hülyeségekre verte el a pénzét így most rájön arra hogy ha elveszti a házát hogy ezt csak magának köszönheti. Mert még ha mondjuk felújításra vett volna fel kölcsönt vagy autóra például vagy ha tényleg annyira szorult helyzetbe került volna hogy éhezett és arra kellett neki hitel például hogy ne haljon éhen akkor a rokonok is jobban adnának neki, ahogyan te is. De ezek után anyud magára vessen mert ő szúrta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!