Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért utálja a párjainkat?...

Tóth Benő kérdése:

Mért utálja a párjainkat? Milyen anya az ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy nővérem, akinek van egy párja. Nekem is van akivel 2 éve együtt vagyunk. Állandoán azt hajtogatja hogy hülyéket választottunk magunknak. Főleg az én páromat mondja el mindennek. Kép alapján elmondja minden betegnek, és főleg agy betegnek mert epilepsziás.
2018. ápr. 19. 17:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

“14: Szerintem, megvan neki, épp ezert írta, hogy a stílus, arulkodó tud lenni.”

Én meg pont erre írtam, hogy hogy úgy cseszett le engem a “felismert” stílusom miatt, hogy az előző oldalon másik 65%-os válaszolt. És ezért tettem láthatóvá délutánra a nicknevemet. Ennyit a stílusról, csakis a százalékot nézte. De ez nincs meg neked, mert azóta megint levettem a nickemet. De nagyon örülök, ha “felismer” bárki így is. :D

2018. ápr. 20. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!