Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért utálja a párjainkat?...

Tóth Benő kérdése:

Mért utálja a párjainkat? Milyen anya az ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy nővérem, akinek van egy párja. Nekem is van akivel 2 éve együtt vagyunk. Állandoán azt hajtogatja hogy hülyéket választottunk magunknak. Főleg az én páromat mondja el mindennek. Kép alapján elmondja minden betegnek, és főleg agy betegnek mert epilepsziás.
2018. ápr. 19. 17:06
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
8%
Lehet, hogy azért mert nem gazdagok, és befolyásosok, vagy " szebbet " képzelt el.
2018. ápr. 19. 17:08
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Tipikus anyós, nem meglepő. Nem akarlak megsérteni ezzel, de én a helyedben összefognék a testvéremmel, és kiosztanám anyánkat keményen. Már amennyiben a szép szó nem segít.
2018. ápr. 19. 17:09
 3/21 anonim ***** válasza:
18%
Én ilyenkor vissza szoktam kérdezni, hogy és hol van apátok ?
2018. ápr. 19. 17:17
 4/21 anonim ***** válasza:
2%

Az a helyzet, hogy én sem örülnék egy epilepszás embernek a gyerekem mellett.

Nyilván nem hülye, de egy hendikep és kis százalékban ugyan, de örökölhető.

2018. ápr. 19. 17:42
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

#4. És ezért nem vagy méltó arra, hogy anyának nevezd magad, mert maximum biológiai szempontból vagy az...

Az unokáidra pedig még annyira sem leszel méltó, nagyon remélem, hogy el leszel tíltva tőlük.

2018. ápr. 19. 17:59
 6/21 anonim ***** válasza:
13%

5#

Gondolom érintett vagy. Ez a te problémád. Csak azt kívánd nekem, amit magadnak.

Az a helyzet, hogy egy egészséges utód is kész csoda, ha végigvesszük a megtermékenyülés, fejlődés folyamatát.

Azután meg ott a születés.

Minden egészséges ember biológiai maximumra törekszik.

Beteg embertől magamnak sem kívánnék utódot, nehogy a gyerekeimnek.

Gondolkozz már racionálisan!

A gyerekeim szerencsére így gondolkoznak, mert tisztában vannak a következményekkel.

Így sem 100% az esély az egészséges utódra, ha a szülők okésak.

Minek kockáztatni?

2018. ápr. 19. 18:18
 7/21 anonim ***** válasza:
15%

5-ös!

Pontosan a felelős emberek sajátja, hogy minimalizálják a kockázatot.

Te nem tudod mit beszélsz!

Mit átkozódsz itt?

2018. ápr. 19. 18:21
 8/21 anonim ***** válasza:
69%

Ha 100%ig a tökéletességre törekednénk, akkor valószínűleg Te sem létezhetnél. Az őseid között biztosan van valahol egy depressziós, egy szociofób, egy skizofrén, vagy akármi. Ez 100%.

Na most mi lett volna ha az álalad tökéletesnek tartott világban élnénk?

Nem engették volna szaporodni, vagyis Te sem lennél.

De gondolom ennek az eszmerendszerek nem vagy annyira elkötelezett híve, hogy végezz esetleg magaddal.

2018. ápr. 19. 18:23
 9/21 anonim ***** válasza:
54%
65%-os te sem vagy egészséges...
2018. ápr. 19. 18:27
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Off: Amúgy most esett le, hogy a kérdező férfi. Méghozzá egy névrokon, ez egy igen ritka pillanat.
2018. ápr. 19. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!