Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak olyan szülők akik...

Vannak olyan szülők akik sosem verték még meg a gyereküket?

Figyelt kérdés
Aki azt hinné ez nem provokáló kérdés. Engem mindig is vertek és mostanában egyre több barátnőmről derül ki ugyanez. Arra lennék kíváncsi, hogy ez általános jellemzője e magyar társadalomnak vagy csak én és a barátnőim vagyunk ilyen szerencsétlen helyzetben? Itt vannak olyan akiket sosem pofoztak még fel a szüleik vagy szülőként sosem ütötték meg a gyereküket? Ti mennyire tartjátok elfogadhatónak az ilyen viselkedést?

2018. ápr. 18. 19:48
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:
Upsz most olvastam újra. Bocsi a helyesírási hibákért, remélem azért lehet értelmezni.
2018. ápr. 18. 19:50
 2/48 anonim ***** válasza:
48%

Ugye érzed hogy van különbség aközött hogy valakit rendszeresen vernek a szülei, vagy életében adtak neki összesen 3 pofont?

Az is egy káros véglet, ha soha semmilyen körülmények között sem adunk még egy pofont se a gyereknek.

2018. ápr. 18. 19:51
 3/48 A kérdező kommentje:
Az én véleményem szerint nem. Szerintem a gyerek nem egy állat amivel csak pofonokkal lehet megértetni mi a helyes és mi nem.
2018. ápr. 18. 19:54
 4/48 anonim ***** válasza:
40%
Nem állat, hanem csak egyszerűen még alacsonyabb értelmi szinten van. Próbálj meg egy hisztiző 4 évesre racionális érvekkel hatni.
2018. ápr. 18. 20:00
 5/48 anonim válasza:
72%
Az unokatesómék családjában még soha senkit nem ütöttek meg. A nagynéném és a nagybátyám cserébe olyan büntetéseket találnak ki szegényeknek, hogy azok sokkal jobban fájnak és emlékezetesebbek, mint egy pofon. :(
 6/48 anonim ***** válasza:
88%
Egyszer sem ütöttem meg a lányomat, mégis normális felnőtt lett belőle.
 7/48 anonim ***** válasza:
28%
egyszer kettétörtek egy fakanalat a hátamon, ill egyszer kaptam apámtól egy büdös nagy pofont. Vertek meg valaha? Nem.
2018. ápr. 18. 20:06
 8/48 anonim ***** válasza:
85%
Nem, soha. Bár ehhez kell a másik fél is, szerencsém van ilyen szempontból. Most 16 éves, normális, semmi tinikori agymenés, egyenjogúként neveltük, neveljük.
2018. ápr. 18. 20:19
 9/48 anonim ***** válasza:
86%

Még tavaly került szóba a csoporttárak közt valamiért ez a téma. 3 embert sose ütöttek meg, remekül elsztorizgattak a hülyeségükön (amiért megérdemelték volna), mi többiek meg csak fájdalmasan egymásra mosolyogtunk.

Mindannyian felnőttünk és normálisak lettünk, bár a szülői szeretet (vagy annak hiánya) eléggé árulkodó volt, hogy kinek mi jutott.

2018. ápr. 18. 20:20
 10/48 anonim ***** válasza:
78%

Nem vertek meg sosem. Egy atyai pofont kaptam egy őrült hiszti közben, kb 7-8 évesen.

Nem bánt egyáltalán.

2018. ápr. 18. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!