Normális, hogy a volt férjem új felesége kijelenti, szülés után egy hónapig senki se mehet a gyerekei közelébe?
Férjem most ezért nem viszi el a fiainkat, de még exapósomékat se látják még szívesen ahogy hallom. "Természetesen" a csaj nővére meg az anyja már a kórházól hazaérve ott voltak segíteni (császáros 40 feletti anyuka ikrekkel).
Hogy értessem meg ezt a gyerekekkel? A nő orvos, biztos nem fog engedni, még a férjének se, pedig a későbbi viszony miatt nem ártana minél korábban találkozni a kishúgaikkal.
Ti mit gondoltok?
41-es, akkor ezek szerint ha majd lesz harmadik baba, az ikreket is el kell tüntetni egy hónapra.
UGYANOLYAN betegséget összeszedhet tőlük az "új" újszülött, mint most az ikrek akárkitől - akár az anyjuktól is.
Nem a friss anyuka gyerekei, hanem az apukáé! Akit ugye ő választott.
Ha az ő rokonai mehetnek, a gyerekek miért nem?
Nyűgnek tekinti őket.
Bár nem ikreim voltak, de császárral szültem, nem jött mindenki, a fontos családtagokat azért ki lehet bírni rövid ideig.
24-es vagyok.
Utolsó nagyon jó a meglátás. Férjem... Itt tényleg csak arról van szó, hogy kérdező, ahogy lenni szokott, gyerekeket akarja felhasználni, hogy belemásszon az új házasságba. Ez elég undorító dolog. Hogy a saját gyerekeire nincs tekintettel. Kérdező, hova lettél. Így hogy nem Neked adnak igazat a válaszolók, inkább már ne is reagálsz? Ezt is bírom amúgy. Valaki kiír egy kérdést, mintha tanácsot várna, vagy valami véleményt, hogy biztos jól látja-e a helyzetet. És mikor nem megerősítést kap, akkor sértetten elvonul. Nem átgondolja, hogy talán nincs igaza, kiírni meg, hogy bocs benéztem egy helyzetet, na ilyet meg még nem is láttam....
Ez a sztori pont jó érzékeltetése egy általános problémának. Mindkét nőnek igaza van vmilyen szinten, de a legnagyobb hunyó itt apuci. Csak könnyebb a másik nőt szekálni.
Igen, az sztem normális, hogy egy friss anya csak 1-2 kiválasztott embert akar látni egy hónapig a kicsikéje körül. Nem fognak abba a srácaid sem belehalni, hogy 1 hónap után láthatják a kistesót. Nem hiszem, hogy akkor annyira szabályozva lenne, hogy mikor és hányszor. A nagyobb gond azzal van, hogy apuci nem tolja oda a képét. Nem, nemcsak hazaviheti a gyereket. Heti egy fagyizásba, moziba nem fog senki sem belehalni, se az új gyerek, se a ti gyerekeitek, sem tim, a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!