Normális, hogy a volt férjem új felesége kijelenti, szülés után egy hónapig senki se mehet a gyerekei közelébe?
Férjem most ezért nem viszi el a fiainkat, de még exapósomékat se látják még szívesen ahogy hallom. "Természetesen" a csaj nővére meg az anyja már a kórházól hazaérve ott voltak segíteni (császáros 40 feletti anyuka ikrekkel).
Hogy értessem meg ezt a gyerekekkel? A nő orvos, biztos nem fog engedni, még a férjének se, pedig a későbbi viszony miatt nem ártana minél korábban találkozni a kishúgaikkal.
Ti mit gondoltok?
Ha annyira féltené az újdonsült anyuka rokonai sem lehetnének. Nekem csak ez a furcsa.
Mi kivártuk a 6 hetet, mert kis súllyal született és influenza szezon közepén. De hozzánk tényleg senki nem jöhetett. És amúgy jól döntöttünk, mert így volt 2 teljes hetünk hárman összeszokni. Azután meg nekem is megszokni, hogy ketten vagyunk otthon. A tesónál 4 hetet vártunk. De nem kivételeztünk, hogy te jöhetsz te nem.
Az apuka vigyen fényképet a kicsikről, meséljen róluk a fiainak és adja tanújelét, hogy minden gyerekét egyformán szereti!
Én szerét ejteném, hogy megnézhessék ablakon vagy üvegajtón keresztül...
Nekem ugyan nincs gyerekem, de azt mondom, nincs igazad.
Két újszülött iker mellé nem hiányzik még plusz két gyerek, akik a közösségből bármilyen fertőzést bevihetnek a kicsiknek!
Ezt el lehet magyarázni a gyerekeidnek, apuka pedig szervezzen közös programokat a gyerekekkel lakáson kívül.
A kicsiket megnézhetik neten keresztül is, tapogatni nem kell, egy hónapot ki lehet bírni!
Ma meg főleg, amikor webkamera meg minden egyéb technika létezik a kapcsolattartásra.
Szerintem az irigység beszél belőled, nézz magadba.
Mivel a gyerekek nem hülyék, épp ezért pont meg lehet nekik magyarázni, hogy
1. a kisbabák könnyen elkaphatnak valami betegséget, mert még nagyon kicsik és gyengék
2. az anyukájuknak nagy seb van a hasán, ami fáj
3. a két kisbaba az első hónapban gyakorlatilag folyamatos munkát adnak
Amúgy miért vannak hanyagolva? Apuka kihasználhatná ezt az egy hónapot és szervezhetne külön programokat a gyerekeknek mozival, cukrászdával, bármivel, amit a gyerekek szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!