Anyukák! Ti hallgatnátok a gyerekeitekre, ha mindkettő azért könyörögne, hogy festessétek be a hajatokat, mert az őszülésetek nem tetszik nekik?
Annak idején mi is kértük anyát (de nem könyörögtünk), hogy festesse be, de nem tette.
Most kezdem érteni, hogy én is őszülök, de eszem ágában sincs festeni, pedig fiatalabb vagyok jóval. De szeretem a hajszínem, nem láttam még tökéletesen ugyanilyen festéket, ezért nehezen mondok le róla. Amíg az eredeti több mint az ősz, szerintem nem festetek. 34 vagyok.
Ha a gyerekem kérné.... Ha már felnőttként, szerintem nem engednék. Felnőttként be kell látnia, hogy nem lehet senkire ilyesmit rákényszeríteni.
Ha pici gyerekként és azért mert csúfolják az idősnek látszó anyja miatt, akkor megfontolnám.
Majd meglátjuk, még csak 3 éves, még nem zavarja.
Azért ettől a sok felhaborodottól mwgkérdezném, mennyien NEM festenétek be MAGATOKTÓL az ősz hajat 60 evesen! Mert az meg nem öreg, de az ősz haj öreg külsőt kölcsönöz egy nőnek. Sajnos ez van, a hülye is tudja, a pasi sármos pár ősz tincstől, a nő meg öregebbnek néz ki vele. 10 évvél is akár idősebbé tesz! Miért nem hiszitek el hogy a gyerek JÓT AKAR?! A gyerekem legyen őszinte! Igenis mondja meg, ha elhíztam/csontivá fogytam/öregítem magam mert ŐSZINTESÉGRE NEVELTEM!
kérdező, örülj hogy a fiad őszinte és törődik azzal hogy minél többet kihozz magadból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!