Édesanyám mamám halála után eladta a mama házát kapott pénzt és egy lakást, amibe én és a kislányom beköltöztünk, ennek 5 éve. Most elakarja adni a lakást, hogy a húgomat is segítse, mit tegyek?
Egyébként pedig: elképesztő azét, amilyen stílusban beszéltek a Kérdezővel.
Normálisan, vagdalkozás nélkül is meg lehet(ne) értetni vele.
De igen, értjük.
Viszont a szüleid élhetnek még sok-sok évig, éljenek is! A húgod menjen vissza a szüleid nyakára? Várjon hosszú éveket, hogy háza legyen? Vagy mégis hogy gondolod?
25: akkor ő meg fizesse a lakbért, szerintem ő jár rosszul, ha pattog
lakbér min 100/hó, az 5 évre 6 millió
kétlem, hogy annyit ráköltött volna
Miért kellene bárhova menned? Fizesd ki Te a húgod részét, és maradj.
Nyilván nem szép dolog egy ígéretet megmásítani, de Te is lehettél volna racionálisabb és kevésbé önző: a húgod malmozzon még vagy 20-30 évig, hogy lakáshoz jusson, míg Te már 5 éve ülsz a készben? Gondolom, Neked 5 éve kellett a segítség, ezért adta oda anyukád a lakást, de lehetett volna annyi esezd, hogy mielőtt költesz rá, tisztázd hivatalosan is a tulajdoni viszonyokat. Bármi történhet , amíg nem a tied a lakás/hz. Leéghet, beállhat olyan fordulat anyukád életében, ami miatt fel kell, hogy élje, ő költözik bele, akármi. Amíg az övé, addig ugyanis azt csinál mindennel, amit akar, akár meg is gondolhatja magát. Egyébként teljes mértékben megértem, hiszem úgy fair, ahogyan most eljár.
Így is sokat ad, boldoguljatok mindketten felnőtt ember módjára! Főleg tőled lenne mindez elvárható, elvégre neked már gyereked is van - ezek szerint más anyagi alapjaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!