Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Többi lent.

Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

12évvel ezelőtt egy idegrendszeri betegséggel kezeltek, még gyerek voltam, olyan 6év körüli. A gyógyszer mellékhatásaként, megváltozott a hormon háztartások, nem nőttem, meghíztam, a hangom magasabb lett és úgy éreztem a férfiakhoz vonzódok, amikor 5-6 éve meggyogyultam, és nem kellett szednem a gyógyszert, fokozatosan lefogytam, megnőttem, és a nemi érés elérése után, már a nőkhöz vonzódok, és undorral tölt el, ha arra gondolok, hogy gyermekként ilyen ferdehajlamu kis b/zi voltam.

A gond az, hogy annak idején a melegségemet jeleztem a szüleimnek, akik lényegében lesz/\rták, de szerintem a mai napig azt hiszik, hogy még mindig buzke vagyok, csak nem merem felvállalni. Azóta barátnőm is van, ők csak azt hiszik kamuzunk, és ő csak egy haverom, ami rohadtul nem igaz.

Amikor meg megszeretném beszélni velük azt, hogy hetero vagyok, folyton cinikus megjegyzéseket tesznek, és nem hiszik el. Mi a f/\azt csináljak?

Ráadásul gyűlölöm a b/zikat!

2018. ápr. 15. 15:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan gyógyszer ami melegséget okoz...nyilván vannak nyugtatók amik miatt csökkennek a gátlások, meg hormonális készítmények amik hangulatingadozást nemi panaszokat okoznak...de az hogy valaki melyik nemhez vonzódik nem ettől függ.

Pláne nem egy 10 év alatti személynél akinek még nincs is kiforrott nemi identitása, nem közeledik szexuálisan a társaihoz stb...

Mivel akkor gyerek voltál (6 éves ha jól értem) ha mondtál is szüleidnek valami olyat, hogy a fiúk tetszenek, valószínűleg úgy voltak vele, hogy kicsi vagy még nem tudod mit akarsz, majd kialakul ez benned.

(nekem is volt kislány koromban olyan gondolatom h a lányokkal jobban elvagyok mint fiúkkal, mert nagyon össze voltunk nőve egy barátnőmmel, de ettől nem lettem leszbi)

Ettől függetlenül nem kell utálni senkit! Örülj magadnak és a barátnődnek, mással meg nincs dolgod. :S

2018. ápr. 15. 17:37
 12/12 anonim ***** válasza:
93%
6 évesen nem tudhattad, hogy kikhez vonzódsz. Én azt tartom valószínűbbnek, hogy mivel magas hangod volt, a drágalátos szüleid a cinikus megjegyzéseikkel belédsulykolták, hogy b**i vagy.Ne tőrödj a véleményükkel és a melegeket se gyűlöld, nem tehetnek róla, hogy a szüleid tönkretesznek.
2018. ápr. 15. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!