Mit csináljak, ha az anyám takarítani jár hozzánk?
Ők vidéken élnek, a lányunk születése előtt hazajártam hétvégente (egyetemistaként) . De a picivel nem akarok menni minden héten. Ezért anyukám jön 2-3 hetente hozzánk. Ezzel nem is lenne gond, mert örülünk, ha jön, de sehová nem akar menni, helyette takarít...
Pedig heti 1x jön hozzánk bejárónő, én is feltörlök délelőttönként és este is, igyekszem mindig rendet tartani (már amennyire ez egy 13 hónapos gyerek mellett lehetséges). De mindig azzal jön, hogy én nem tudok úgy takarítani, mint ő, ő tudja, hogy mit hogyan kell, meg nem fog elmenni szórakozni és kávézni, mikor szalad az egész lakás és neki dolga van... Hiába mondom, hogy ez nem az ő dolga, majd rendet rak a vőlegényem, vagy én, ha hazaértünk. Egyik fülén be, a másikon meg ki. Meg hogy ő nálunk úgy elfáradt, hogy teljesen oda a hétvégéje, és hazaesik vasárnap, ott meg a nevelőapám után pakol és mosogat, amit felhalmozott a 2 nap alatt.
Oda az egész hétvégéje?
A gyerkőcnek pedig a fél gyerekkora, ha a kedves nagymama helyett egy savanyú arcú mamóka sürög-forog a házban :D
Kérdezzétek meg tőle, hogy ő most a kicsi unokájára kíváncsi, vagy csak a házra?
Inkább foglalkozzon veletek, és játsszon a picivel :)
Gondolom neki is az minden vágya, hogy egy ügyes kis hölgy váljon belőle (gondolok itt fejlesztő játékokra, és hogy alapól legyen egy stabil köteléke a nagyival is) és nem az, hogy konkrétan egy kórházi műtőben nőjön fel.
Nincs az a ház, ami 24/7 steril és koszmentes, pláne egy kisgyerekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!