Mit csináljak, ha az anyám takarítani jár hozzánk?
Ők vidéken élnek, a lányunk születése előtt hazajártam hétvégente (egyetemistaként) . De a picivel nem akarok menni minden héten. Ezért anyukám jön 2-3 hetente hozzánk. Ezzel nem is lenne gond, mert örülünk, ha jön, de sehová nem akar menni, helyette takarít...
Pedig heti 1x jön hozzánk bejárónő, én is feltörlök délelőttönként és este is, igyekszem mindig rendet tartani (már amennyire ez egy 13 hónapos gyerek mellett lehetséges). De mindig azzal jön, hogy én nem tudok úgy takarítani, mint ő, ő tudja, hogy mit hogyan kell, meg nem fog elmenni szórakozni és kávézni, mikor szalad az egész lakás és neki dolga van... Hiába mondom, hogy ez nem az ő dolga, majd rendet rak a vőlegényem, vagy én, ha hazaértünk. Egyik fülén be, a másikon meg ki. Meg hogy ő nálunk úgy elfáradt, hogy teljesen oda a hétvégéje, és hazaesik vasárnap, ott meg a nevelőapám után pakol és mosogat, amit felhalmozott a 2 nap alatt.
Valóban úgy tunik h mártirkodik de biztos úgy érzi h neked szukseged van a segitsegere, nem hiszem h maskepp csinálná
" Na megyek egyet mártirkodni" , föleg h a ferjet is ottagyja ket napig , sok anya nem kepes ilyen aldozatot hozni .
Epp most neztem meg egy gyerekkori ismerösöm facebookjat akinek az anyja meghalt mikor kétéves volt egy balesetben
Most neki is szuletett gyereke . Szerintem örulne ha a te helyzetedben lenne , gondolj erre
Adj hálát a Jóistennek! Vannak ennél rosszabb anyák is, hidd el!
Ha annyira zavar, esetleg picit elpakolhatnál anyád érkezésekor, ne azt lássa, hogy retekben neveled az unokáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!