Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vélemény? Egy szülőnek meddig...

Vélemény? Egy szülőnek meddig ( kor) lenne kötelessége napi szinten főtt ételt nyújtani a gyerekének?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 13. 16:21
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat bevallom nehéz valamennyiőtök őszinteségét barátian fogadni és ott Felvidéken kicsit mások a szabájok én nem Area voltam kíváncsi csupán saját véleményekre de köszönöm azokat is
2018. ápr. 13. 22:57
 32/43 anonim ***** válasza:
76%

13 éves koromtól főzök apa és rám.

Miről beszélünk?

16 vagy, nem kell kiszolgáltatni magadat... szánalmas.

2018. ápr. 14. 07:53
 33/43 anonim ***** válasza:
82%
Semeddig nem köteles napi szinten főtt ételt adni, és nem köteles a gyerek szolgájává silányítani magát. Ellenben meg kell próbálnia, hogy erős, önálló felnőttet neveljen belőle, és adja meg neki amit meg tud-érzelmileg, anyagilag. de nem köteles minden szart megvenni neki akkor sem ha megteheti.
2018. ápr. 14. 08:55
 34/43 anonim ***** válasza:
72%

Fozol rizst, meg olajban kisutsz hust fuszerekkel es mar meg is van egy kaja. Vagy, ugyanugy sutsz hust, melle tejfolos uborka salata. Vagy lecso, hagymas bab, krumplipure zacskos fagyasztott husokkal. Mirelit pizza.Sült máj krumplival, egész sültcsirke körettel (2 napi kaja). Virsli majonez kenyer, mirelit gombóc/nudli/derelye. Spenótfőzelék sült tojással. Vagy akár egy zacskós leves, dobsz bele ket repat es kesz.

Meg lehet oldani, nem mondtam nehez dolgokat, meg dragat se. Zsebpenzbol veszel olcso alapanyagot, es szepen megfozod. :)

2018. ápr. 14. 10:09
 35/43 anonim ***** válasza:
64%
En tegnap pont spenotfozeleket csinaltam sult virslivel. Ket adag spenotkrem 340 ft (900 gramm) meg egy csomag virsli kb 700 ft. Cirka egy ezresből jól laktam, és még maradt mára is :)
2018. ápr. 14. 10:11
 36/43 anonim ***** válasza:
16%
Mit kell lepontozni? 16 evesen nem kell 3 fogasos vacsorat fozni. Boven megteszi az egyszeru olcso kaja.
2018. ápr. 15. 12:05
 37/43 anonim ***** válasza:
70%
Itt kit nem pontoznak le, aki azt meri mondani hogy a szülő nem csicska, és a kérdező főzhetne magára?
2018. ápr. 15. 13:10
 38/43 anonim ***** válasza:
52%
Én csak azért nem főztem magamra 11-12 éves koromtól (amikor anyám lelépett) mert apám nem volt hajlandó pénzt adni hozzávalókra, inkább főzött ő. Kérdező, ha nálatok alapvetően minden adott a főzéshez, csak nincs ki megcsinálja, akkor miért nem főzöl te? Legalább magadra
2018. ápr. 15. 16:44
 39/43 anonim ***** válasza:
34%
meg lehet b. azt a családot, ahol az ilyen kérdés egyáltalán felmerül. :(
2018. ápr. 17. 12:01
 40/43 Nagy, Attila válasza:
60%
Kötelesség a jogban van. Normális családban nem számít, hogy a gyerek hány éves, ott szeretet és tisztelet osztozik, így bármikor kérhet főtt ételt, kapni fog. Ha egy gyerek élősködik a családon belül, az szülői/nevelési probléma.
2018. ápr. 19. 06:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!