Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normàlis amit...

Szerintetek normàlis amit apàm művel, vagy csak mi reagàljuk tul?

Figyelt kérdés
Anyukàm januàrban halt meg àttétes agydaganatban. Apu vègig mellette volt, az utolso idokben is otthon gondozta. 3an vagyunk testverek, mi is sokat segitettunk, de sajàt csaladunk is van. Amint anya meghalt, még a temetes sem volt meg, apàm elkezdett uj tàrsat keresni magànak. Ez addig fajult, hogy tarskereső hirdeteseket adott fel, hivosgatta az első feleségét. (Anyuval 40evig voltak hàzasok) most talalt egy nőt, aki màr édesanyàm àgyàban alszik, az ő kocsijàval fuvarozza apàm. Nekünk ez nagyon fàj, szerintunk nagyon korai. Szinte màr beszélni sem szeretek vele, mert mindig az uj nőről àradozik, amit nem vagyok képes elviselni. Nagyon hiànyzik az anyukàm, és igy az apàm is elveszitem a viselkedése miatt.
2018. ápr. 12. 16:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Anya 2 honap alatt halt meg, előtte semmi nem utalt a betegségére. Ha fàjt is neki valami sosem panaszkodott. :( nem kellett évekig gondoznia pàr hét volt az egész. Olyat is hallottam igen hogy aki honapokig evekig beteg annak a hozzàtartozoknak megkönnyebbülés a halàl, de itt nem ez történt.
2018. ápr. 12. 17:22
 12/25 anonim ***** válasza:
46%

Értem, összefogni a családot... ezzel az erővel el is temethettétek volna anyátok mellé. Annak örülnél, mi?

Azt lett volna a helyes a szemedben, ha halálra issza magát és anyukátok után megy.

2018. ápr. 12. 17:27
 13/25 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem, egyàltalàn nem ezt szerettem volna. Azt hogy éljen normalisan, ne marja el a gyerekeit, és tisztelje anyàm emléket. Csak ennyit.
2018. ápr. 12. 17:35
 14/25 anonim ***** válasza:
63%

Néha úgy érzem,gorillák nyomkodjak a billentyűzetet itt néhány random hozzászóló helyett ..

Igen,ez egy gyász reakció, de semmiképpen sem normális. Menekülés a magány elől,nem mer szembenézni a magannyal, ami természetes,de ez a kapcsolatba menekülés inkább átcsapott gyáva rohanásba,igen, a magány elől. Egyszerűen rendelleness valakivel X nap után a felesége temetése után össze jonni. Mi szükség erre?? Semmi, színtiszta gyávaság.

2018. ápr. 12. 17:40
 15/25 anonim ***** válasza:
24%

Te is gyászolsz, ez a fázis a harag. Sajnos apukád lett a tárgya.

Befelé kellene figyelned és dolgozni a gyászodon.

Azok találnak hamar új kapcsolatot, akiknek nagyon jó volt a kapcsolata és nem bírják egyedül.

Ha akarsz, írj privátban, én is anyukámat gyászolom.

2018. ápr. 12. 18:33
 16/25 anonim ***** válasza:
49%
Ha Anyukád marad magára,neki is joga lett volna ujrakezdeni az életét. Itt inkább ti tüntök önzőnek. Mindenki máshogy gyászol,vki tagad vki bünbakot keres,vki mindent feléget maga mögött.
2018. ápr. 12. 18:50
 17/25 anonim válasza:
26%
Figyelj, lehet ezzel akarja elnyomni a felesege hianyat,es igaz nem ez a legjobb mod de mindenki mashogy gyaszol. Az is lehet, hogy megkonnyebbult, mert gondolom nem vilt konnyu idpszak es tudom ez milyen a vegen mar a legtobb beteg szenved ahalala elott es iylnekor a hozzatartozoinak egy megkonnyebbules ha tul van rajta. Tehat nyugi biztos hogy mindig egy nagyon szep 40 ev fog eszebe jutni ha az anyukatokra gondol.
2018. ápr. 12. 18:56
 18/25 A kérdező kommentje:
Én nem haragszom egyszerűen nem értem meg. De szerintem egyikőtök sincs ebben a cipőben azert irtok ilyeneket. Azert 1 honap mulva befekszik valaki abba az àgyba amibe anyu haldoklott. Ugyanugy becézi, azokat a szavakat hasznalja nàla mint anyukàmnàl. Anyura egy szàl viràgot nem visz. De hagyjuk nem is idegesitem magam. Gyàszoljon akkor ugy ahogy akar, csak engem minket hagyjon ki belőle, mert nem vagyok közeles asszisztàlni az uj szerelemhez.
2018. ápr. 12. 19:05
 19/25 anonim ***** válasza:
49%
De, pont voltam ilyen helyzetben.
2018. ápr. 12. 19:15
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
menj pszichológushoz, ha egyedül nem tudod feldolgozni
2018. ápr. 12. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!