Normális anyám? Szerintem nem
Anyámnak az a baja hogy 2 hét alatt 14 nap alatt elhordtam keményen 4 db farmert
Anyám ma kérte a szennyest hogy ma indítja a mosógépet dobjuk be amit még úgy gondolunk.Viszek oda 2 farmert és +2 meg már bedobtam a szennyes kosárba.
Anya válogatja a ruhákat színes tarka fehér, egyszercsak nagy üvöltözés hogy én mit képzelek magamról mi a fenéért kell nekem 4 db farmer a 2 hétre ,szerinte 1 db farmer elég 3 hétre merthogy ő úgy hordja,és ő több farmert nem akar meglátni többet ez volt az utolsó hogy ő 4 db farmer mosott
anyagilag megengedhetjük
Anyám heti 1x néha heti2x moss csak persze felgyűlemlik a ruha
És tudja anya hogy én izzados vagyok pajzsmirigyproblémám van (teszek is ellene voltam orvosnál kaptam rá mindent ...ebbe nem szeretnék belemenni)
bocsi ha nem akarom másnap felvenni ugyan azt a büdös ruhát
Hétfő kedd szerda 1 farmer csütörtök péntek szombat 1 farmer
Vasárnap cicanaci
Kövi héten ugyan ez hétfő kedd szerda 1 farmer csütörtök péntek szombat 1
Szerintem ez nem sok
Izzados vagyok a seggem is izzad
Engem senki ne nevezzen igénytelennek naponta többször fürdők 24vagy 48 órás dezodorjaim vannak van egy krém amit felirtak
Szerintem 3,5 naponta nadragot valtani az ugy rendben van.
Ha kethetente mosna anyad akkor csak 2 farmer lenne belole. En egyedul vagyok es pont 2 hetente mosok. Szerintem csaladnal illik hetente mosni.
Anyám a mosógép közelében nem enged és ha ki akarom magamnak mosni mert tudom hogy kell használni akkor is leüvölti a fejem hogy nem fog 2x mosni
Heti1 mosás van várjak addig
8 köbméter vizet fizetünk most akkor már nem mindegy hogy külön kimosom vagy sem
Polot napi szintem váltok
Nadrágot 3-3.5 naponta
Nem, ez nem normális.
Ezért van ennyi igénytelen, büdös ember, mert szerintük elég 3 hetente tiszta nadrágot venni.
Képzelem milyen lehet a rongya ami nrm is látszik.
Ez undorító!
Sajnálom, hogy ilyen igénytelen az anyád. Tisztálkodni enged?
Mosd magadra a ruháidat, ha már egy ilyen igénytelen nő jutott anyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!